ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Κρήτη: Δικάζεται σήμερα ο πατέρας που χτύπησε καθηγητή

16/9/2020 10:45:00 πμ

Κρήτη: Δικάζεται σήμερα ο πατέρας που χτύπησε καθηγητή

Στο εδώλιο του Αυτοφώρου θα καθίσει για να δικαστεί ο ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή κατά την είσοδό του στο σχολείο, όταν έγινε σύσταση στο παιδί, να βάλει μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική.

Στον 39χρονο πατέρα έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο πατέρας έχει παραδεχθεί τις πράξεις του ωστόσο όπως ισχυρίστηκε το παιδί του πιέστηκε αρκετά από τον εκπαιδευτικό για να φορέσει μάσκα εντός του σχολείου στα Χανιά. Μάλιστα, όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Mega το παιδί φοβήθηκε και του είπε πως δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο μετά το συμβάν.

Στο δικαστήριο κατά την προσαγωγή του 39χρονου στον εισαγγελέα βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ του νομού Χανίων κ. Κυριακάκης ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι: «Εμείς θέλουμε την παραδειγματική τιμωρία του γονιού γιατί ένας συνάδελφος στην προσπάθειά του να κάνει τη δουλειά του βρήκε τον μπελά του χωρίς να έχει καμία ευθύνη.

Ούτε διαξιφισμός προηγήθηκε, ούτε αντιπαράθεση αλλά μια αιφνιδιαστική… κουτουλιά όπως είπε ο γονιός σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης. Άρα υπό αυτή την έννοια θα πρέπει να μας προστατέψουν τα δικαστήρια για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Φωτογραφία από Daniel Bone από το Pixabay


Copyright © 2020 RThess All rights reserved