ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Α.Σ Άρης: Κουκουλοφόροι διέκοψαν αγώνα πόλο - Έβριζαν την εφηβική ομάδα του Άρη

17/10/2020 5:56:23 μμ

Α.Σ Άρης: Κουκουλοφόροι διέκοψαν αγώνα πόλο - Έβριζαν την εφηβική ομάδα του Άρη

Κουκουλοφόροι διέκοψαν σήμερα αγώνα πόλο εφήβων που διεξαγόταν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Άρης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν τους αθλητές.

Ο αγώνας, διακόπηκε και η ομάδα του Άρη αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας Πόλο Εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Δυστυχώς, το Σάββατο (17/10) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του. Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του ΑΡΗ. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.


Copyright © 2021 RThess All rights reserved