ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Θεσσαλονίκη: Πέντε νοσοκομεία «συνδέονται» από σήμερα με μία λεωφορειακή γραμμή

2/11/2020 6:04:16 πμ

Θεσσαλονίκη: Πέντε νοσοκομεία «συνδέονται» από σήμερα με μία λεωφορειακή γραμμή

Τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματάς και Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, θα «συνδέονται» με μια λεωφορειακή γραμμή, που τίθεται σε λειτουργία σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη, το συντονισμό, την εποπτεία και τον έλεγχο των δημόσιων επιβατικών αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, στη χθεσινή του συνεδρίαση ενέκρινε το δρομολόγιο παραλλαγής της γραμμής 32 «Κάτω Ηλιούπολη - Αριστοτέλους», το οποίο έχει ήδη ετοιμότητα να υλοποιήσει ο ΟΑΣΘ». Έτσι, από τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, τίθεται σε λειτουργία η γραμμή 32Ν, η οποία θα εκτελεί το δρομολόγιο Κάτω Ηλιούπολη - Ιπποκράτειο, με τερματισμό στο σταθμό της Βούλγαρη.

Η λεωφορειακή γραμμή 32Ν θα εκτελεί το δρομολόγιο Κ. Ηλιούπολη - Ιπποκράτειο, με τρία δρομολόγια ημερησίως, σε ώρες οι οποίες εξυπηρετούν τις βάρδιες των εργαζομένων στα πέντε νοσοκομεία και θα εξυπηρετεί όλες τις στάσεις αστικής συγκοινωνίας που υφίστανται στη διαδρομή της.

Η γραμμή θα εξυπηρετεί και την οδό Αγίου Δημητρίου, η οποία, όπως αναφέρεται , «δεν καλύπτεται από πολλές λεωφορειακές γραμμές, καθώς και τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, η οποία επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα εξυπηρέτησης».

Το πρωινό δρομολόγιο θα αναχωρεί από τον τερματικό σταθμό Ηλιούπολης στις 5.45, το μεσημεριανό στις 13.45 και το βραδινό στις 21.45. Αντίστοιχα, τα δρομολόγια θα αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό Βούλγαρη στις 7.15 το πρωί, στις 15.15 το μεσημέρι και στις 23.15 το βράδυ.
Copyright © 2021 RThess All rights reserved