ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στη ΔΕΘ

14/1/2021 4:44:16 μμ

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στη ΔΕΘ

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως και τις 13:00 στον χώρο της ΔΕΘ. 

"Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία γίνεται ακόμα μεγαλύτερα, ιδιαίτερα λόγω και των ελλείψεων σε χώρους και εξοπλισμό, αλλά κύρια στην μετατροπή πολλών νοσοκομείων σε «μίας νόσου»", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία γίνεται ακόμα μεγαλύτερα, ιδιαίτερα λόγω και των ελλείψεων σε χώρους και εξοπλισμό, αλλά κύρια στην μετατροπή πολλών νοσοκομείων σε «μίας νόσου».

Μετά από κάλεσμα των σωματείων Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν. Θεσσαλονίκης, Ένωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης, και Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές ν. Θεσσαλονίκης, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία από όλους τους κλάδους, θα πραγματοποιήσουμε εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο, 16/1, από τις 9πμ έως και τη 1μμ, στο χώρο της ΔΕΘ.

Είναι το πρώτο μας βήμα, το οποίο θα φροντίσουμε να ενισχυθεί και να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά για την εξασφάλιση αίματος για τις ανάγκες του λαού της Θεσσαλονίκης.

Ενάντια στην λογική της ατομικής ευθύνης εμείς προτάσσουμε τη συλλογική αλληλεγγύη, την οργανωμένη μας δράση για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού.
 

 


Copyright © 2021 RThess All rights reserved