ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Βιασμός 11χρονης: «Είχαν δεσμό, η μητέρα του κι εγώ διαφωνούσαμε» , λέει ο πατέρας του προπονητή

26/1/2021 2:45:00 μμ

Βιασμός 11χρονης: «Είχαν δεσμό, η μητέρα του κι εγώ διαφωνούσαμε» , λέει ο πατέρας του προπονητή

Στο Star μίλησε ο πατέρας του προπονητή, που καταγγέλλεται ότι βίαζε την ανήλικη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Ο ίδιος επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του προπονητή, ότι δηλαδή είχε σχέση με την τότε 11χρονη αθλήτρια, επαναλαμβάνει και ο πατέρας του 38χρονου κατηγορούμενου. "Είχαν δεσμό, η μάνα του κι εγώ διαφωνούσαμε".

"Έδειχνε τέτοια αγάπη στον πατέρα της κοπέλας και τέτοια αγάπη στη μάνα της κοπέλας, που εμείς ζηλεύαμε... Το ένα παιδί μας το πήρε ο Θεός και ο άλλος... γιατί το κάνει αυτό;", αναφέρει μιλώντας στο Star.

Όπως ισχυρίζεται στη συνέχεια, "κάποια πράγματα εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα εγώ και κάποια λόγια της μάνας σε εμάς... Άρχιζε η μαμά της μικρής, ταιριαστό ζευγάρι, έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου, να τα παντρέψουμε.. Και έλεγε, ρε συ... τι είναι αυτά, η διαφορά ηλικίας. Μα η διαφορά ηλικίας κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια...".

"Ήταν σαν ερωτευμένα παιδιά .. 16 με 17 χρόνια διαφοράς... Τι μου λένε δεν ξέρουν και τι έκαναν... Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ένα κοριτσάκι βιάστηκε 11 χρονών και έπειτα από τρία χρόνια το ανακάλυψε η μαμά; Είναι δυνατόν;", λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου.


Copyright © 2021 RThess All rights reserved