ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» - Αγώνας δρόμου για αγορά ανελκυστήρα για την φοιτήτρια από την Πιερία (audio)

26/1/2021 6:47:09 μμ

«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» - Αγώνας δρόμου για αγορά ανελκυστήρα για την φοιτήτρια από την Πιερία (audio)

Θεοδώρα Καρακιουλάχ  || [email protected]

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»… τρέχει για την Όλγα, την 19χρονη  φοιτήτρια δημοσιογραφίας του ΑΠΘ από την Πιερία.

 
Η Όλγα έχει κινητικά προβλήματα και χρειάζεται να κατασκευαστεί ανελκυστήρας έτσι ώστε να μετακινείται από το ισόγειο στον πρώτο όροφο της κατοικίας της.
Ο Σύλλογος κατάφερε μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει  μέσα από δωρεές και χορηγίες το ποσό των 6.000 ευρώ, τα μισά από όσα χρειάζονται – 11.500 ευρώ-  έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ανελκυστήρα.

Για αυτό το λόγο διοργανώνει τον Δρόμο Αλληλεγγύης Ι. Ν. Αγ. Χαραλάμπους Κατερίνης 2021, υπό την αιγίδα και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, έτσι ώστε να καλυφθεί το ποσό που υπολείπεται για τον ανελκυστήρα.
 
Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΣ, Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Χρήστος Μυστρίδης.
 
«Είναι μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε το 2019, όταν μας προσέγγισε η οικογένεια της Όλγας, η οποία έχει κινητικά προβλήματα, καθώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το ισόγειο στον πρώτο όροφο όπου διαμένει. Χρειαζόταν ένα μεγάλο ποσό, περίπου 11.500 ευρώ και τότε τα μέλη μας κινητοποιήθηκαν, μαζί και άλλοι φορείς όπως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, και με πρωτοβουλίες και της οικογένειας συγκεντρώθηκε το ποσό των 6.000 ευρώ.
Η Όλγα είναι μαχήτρια της ζωής γιατί στα δεκαεφτά της χρόνια κατάφερε και πέρασε πρώτη στην σχολή Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Α.Π.Θ. Αυτό μας χαροποίησε  γιατί στην προσπάθειά μας βλέπαμε και την πρόοδό της και αυτό μας κινητοποίησε ακόμα περισσότερο».
 
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει σε αυτή την  πρωτοβουλία μπορεί να επικοινωνήσει με τον π. Κυριάκο Κοκελίδη  στο τηλέφωνο 6977848481.  
 
Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής εδώ:


 
 

Φωτογραφία από truthseeker08 από το Pixabay
Copyright © 2021 RThess All rights reserved