ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


«Mat&Pil»: Η καλή μέρα από τον ύπνο φαίνεται!

1/3/2021 8:00:00 πμ

«Mat&Pil»: Η καλή μέρα από τον ύπνο φαίνεται!

Γιατί είναι τελικά τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας ο ύπνος; Σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου «UCLA», ο σωστός, επαρκής και ποιοτικός ύπνος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την σωματική μας και την ψυχική μας υγεία.

Για την ακρίβεια, οι επιστήμονες του χρεώνουν τη «συντήρηση» και την «επισκευή» των εγκεφαλικών μας λειτουργιών. Όπως συνηθίζουν να λένε και στην «Mat&Pil» η καλή νύχτα από τον ύπνο φαίνεται και η καλή μέρα πάλι από τον ύπνο φαίνεται!

Ο ύπνος είναι εξίσου σημαντικός με το φαγητό και αφορά σε μεγάλο βαθμό το νευρικό μας σύστημα. Δεν παύει όμως να είναι και ο κεντρικός πυλώνας της ποιότητας ζωής μας επηρεάζοντας τη διάθεσή μας, τον βαθμό ξεκούρασής μας, τον τρόπο που βλέπουμε την ίδια τη ζωή. Στην «Mat&Pil»… στρώματα, μαξιλάρια και αξεσουάρ ύπνου κάνουν το θαύμα τους προσφέροντάς μας την άνεση, την ανάσα, τη δροσιά, τη φροντίδα, την αγκαλιά που χρειαζόμαστε όταν κοιμόμαστε.

Χρησιμοποιώντας την καινοτομία του αφρού μνήμης-memory foam, η αίσθηση είναι ευεργετική, οικολογική και απέχει πολύ από βλαβερές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό και τη διαδικασία του ύπνου συνολικά. Με βασικό της στόχο να… αγκαλιάΖΟΥΜΕ τα όνειρά μας, η «Mat&Pil» μας εισάγει στον κόσμο της άνεσης, της απόλαυσης, της απόδρασης, της οικογενειακής θαλπωρής, με πιστοποιήσεις, 30χρονη πείρα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και κυρίως φροντίδα για το σώμα, που με τη σειρά του θα ενδυναμώσει το νου.

 

Βάλτε κι εσείς στόχο μαζί με την «Mat&Pil» έναν ιδανικό ύπνο, μια σωστή στάση σώματος όπου κορμός, αυχένας και κεφάλι θα χαλαρώνουν αρμονικά, ένα «ταξίδι» προσαρμοσμένο κάθε φορά σε μικρούς και μεγάλους. Αλλάξτε το μαξιλάρι σας, αναζητώντας μια eco-freeze  εκδοχή ή απολαμβάνοντας την πρόκληση του αφρού μνήμης. Αλλάξτε το στρώμα σας για ένα νέο με δύο όψεις που θα αγκαλιάσει τις καμπύλες και τις ανάγκες σας. Ή αν δεν θέλετε να το αλλάξετε… τοποθετείστε ένα ανώστρωμα για μαλακή ή σταθερή αίσθηση κατά τον ύπνο.

Γιατί κάθε φορά που η επιστήμη θα ανακαλύπτει κάτι καινούργιο για την πεμπτουσία του ύπνου, η «Mat&Pil» θα έχει σίγουρα κάτι καινοτόμο να μας προτείνει για να ζήσουμε την εμπειρία… χορταστικά και ανέμελα. 

 

Χρησιμοποιώντας την καινοτομία του αφρού μνήμης-memory foam, η αίσθηση είναι ευεργετική και οικολογική. Με βασικό της στόχο να… αγκαλιάΖΟΥΜΕ τα όνειρά μας, η «Mat&Pil» μας εισάγει στον κόσμο της άνεσης, της απόλαυσης, της απόδρασης, της οικογενειακής θαλπωρής, με πιστοποιήσεις, 30χρονη πείρα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και κυρίως φροντίδα για το σώμα, που με τη σειρά του θα ενδυναμώσει το νου.

 

 


Copyright © 2021 RThess All rights reserved