ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Γιατί επελέγη να ανοίξουν πρώτα τα Λύκεια - Τί είπε η Κεραμέως

7/4/2021 7:12:00 μμ

Γιατί επελέγη να ανοίξουν πρώτα τα Λύκεια - Τί είπε η Κεραμέως

"Προτεραιοποιήσαμε το άνοιγμα των Λυκείων για δύο βασικούς λόγους. Κατά πρώτον γιατί παραμένουν κλειστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και κατά δεύτερον, γιατί όπως ξέρετε πλησιάζουν και οι Πανελλαδικές εξετάσεις", ανέφερε ο Νίκη Κεραμέως στη σημερινή ενημέρωση. 

Τόνισε στη συνέχεια ότι "καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής εκδίδει κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς μας σχετικά με την κάλυψη της ύλης δεδομένης της αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων μας".

"Τον περασμένο μήνα εκδόθηκαν οδηγίες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και εντός της εβδομάδας εκδίδονται και νέες οδηγίες για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Παράλληλα, το ΙΕΠ παρακολουθεί και ζητήματα ψυχοσυναισθηματικής φύσεως που συνδέονται με την πανδημία και την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων μας" πρόσθεσε. 

 

Τι συζητήθηκε για δημοτικά, Γυμνάσια, Πανεπιστήμια

Η υπουργός Παιδείας ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τετάρτης ότι "συζητάμε συστηματικά με την Επιτροπή των Ειδικών και για τις λοιπές δομές εκπαίδευσης, και ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να επαναλειτουργήσει η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία και για αυτές".

 


Copyright © 2021 RThess All rights reserved