ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


«Ελληνική Λύση» για Ντόκο και αποκάλυψη WikiLeaks

8/4/2021 12:00:45 μμ

«Ελληνική Λύση» για Ντόκο και αποκάλυψη WikiLeaks

Αποκάλυψη των WikiLeaks αναφέρει πως υπήρξε αποστολή έκθεσης για την Τουρκία από τον νυν Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, Θάνο Ντόκο, την εποχή που ήταν Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ τον Απρίλιο του 2010, στην Τουρκική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποιούν τα WikiLeaks ο Θάνος Ντόκος έστειλε με προσωπικό mail στην Τουρκική Πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες έκθεση του ΕΛΙΑΜΕΠ. Συντάκτης της έκθεσης είναι ο Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας και στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ Ιωάννης Γρηγοριάδης.

«Το τηλεγράφημα στον ιστότοπο Wikileaks που δείχνει τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού κ Θάνο Ντόκο να «ενισχύει» τους τουρκικούς γεωπολιτικούς σχεδιασμούς με την αποστολή σχετικής μελέτης, επιβεβαιώνει πλήρως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  που από την πρώτη στιγμή ζητεί την αποπομπή του. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για την κυβέρνηση. Διώξτε τον κύριο Ντόκο τώρα, σταματήστε άμεσα την κρατική χρηματοδότηση στο ΕΛΙΑΜΕΠ» τονίζει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της.


Copyright © 2021 RThess All rights reserved