ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Κορωνοϊός: Συνάντηση Κικίλια με τον πρώτο εμβολιασθέντα

3/5/2021 2:59:00 μμ

Κορωνοϊός: Συνάντηση Κικίλια με τον πρώτο εμβολιασθέντα

Ο Βασίλης Κικίλιας συνάντήθηκε με τον πρώτο εμβολιασθέντα κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τον συνάντησε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης του είπε ότι "το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο".

Στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας αναφέρει αναλυτικά:

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε. Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Η Επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους. Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας".


Copyright © 2021 RThess All rights reserved