ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Γλυκά Νερά: «Ρίχνει» ευθύνες στην Κάρολαϊν ο συζυγοκτόνος – Τι είπε στην απολογία του

23/6/2021 7:45:17 πμ

Γλυκά Νερά: «Ρίχνει» ευθύνες στην Κάρολαϊν ο συζυγοκτόνος – Τι είπε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος συζυγοκτόνος της Κάρολαϊν, μετά από 8 ώρες απολογία.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο ίδιος κατά την απολογία του την Τρίτη στον ανακριτή, ισχυρίστηκε πως η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη και επικαλείται πως «έτερα γεγονότα πυροδότησαν την κατάσταση». Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως μετά, τον χαμό του πρώτου τους παιδιού, η συμπεριφορά της Κάρολάϊν άλλαξε και «άρχισε να παρουσιάζει επιθετικές εξάρσεις».

Ο δικηγόρος του πιλότου σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο συζυγοκτόνος ζητεί «συγγνώμη» και εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, παρόλο που για σχεδόν 40 ημέρες επέμενε πως το έγκλημα το είχαν κάνει «άγνωστοι κακοποιοί». Πιο συγκεκριμένα, ο συνήγορος του 32χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του έδωσε τις «απαραίτητες διευκρινήσεις» και δεν άλλαξε τους αρχικούς του ισχυρισμούς. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς μετά την πολύωρη απολογία του, Ανακριτής και Εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος θα κρατηθεί στη ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.


Copyright © 2021 RThess All rights reserved