ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Η Ιωάννα Παππά για την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη (audio)

21/7/2021 6:31:08 μμ

«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Η Ιωάννα Παππά για την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη (audio)

Η θεατρική παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη έρχεται σήμερα Τετάρτη 21 και αύριο Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους με ένα εκπληκτικό θίασο και σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη.

Στην «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» μίλησε για την παράσταση και τον ρόλο της ως μάντης Τειρεσίας, η Ιωάννα Παππά. «Είναι το τελευταίο έργο του τρίτου κύκλου της τραγωδίας. Πρόκειται για ένα αινιγματικό και σκοτεινό έργο», τόνισε.

Ενσαρκώνοντας έναν «ανδρικό» ρόλο, αυτόν του Τειρεσία είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που υποδύεται έναν άνδρα. «Οι ανδρικοί ρόλοι με ενδιαφέρουν πάρα πολλοί τους θεωρώ σπουδαίους και το θέατρο μας δίνει την ευκαιρία να μην περιοριζόμαστε. Μπορούμε α δοκιμαζόμαστε εξίσου συχνά σε ανδρικούς και γυναικείους ρόλους και είναι πάντα πρόκληση».

Mε φόντο την σειρά «Έξαψη» η οποία έριξε αυλαία πριν από περίπου ένα μήνα και στην οποία πρωταγωνιστούσε, αλλά και την επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση η κ. Παππά ανέφερε πως «η τηλεόραση κάνει μια προσπάθεια να ξανασυνομιλήσει με το κοινό και τον εαυτό της με πολύ καλό τρόπο. Γίνεται μια προσπάθεια να γραφτούν και πιο πρωτότυπα σενάρια και ενδιαφέροντα. Αφήνουμε λίγο πίσω το παρελθόν λοιπόν».Copyright © 2021 RThess All rights reserved