ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Μ. Μαντίνεια: Δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

3/8/2021 6:28:37 μμ

Μ. Μαντίνεια: Δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σοκαρισμένη είναι η Μικρή Μαντίνεια, μετά την είδηση ότι ένας 52χρονος άνδρας, γνωστός στην περιοχή αλλά και στις Αρχές, μαχαίρωσε και σκότωσε την 86χρονη μητέρα του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το βράδυ της Δευτέρας, ο δράστης ο οποίος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα , έβαλε φωτιά στο σπίτι που διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας, με τις δεύτερες να παραμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού ήξεραν το ιστορικό του θύτη.

Σε συζητήσεις που είχαν οι αστυνομικοί μαζί του, τον καλούσαν να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει για να λήξει το συμβάν, κάτι που ο θύτης δεν ήθελε και «ταμπουρώθηκε».

Για ώρες γίνονταν προσπάθειες από διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση οι αστυνόμοι να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν ακούστηκαν φωνές.

Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη μέσα στα αίματα αφού ήταν μαχαιρωμένη στο λαιμό, ενώ ο γιος της όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μάνα και γιο, με το γιο να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Copyright © 2021 RThess All rights reserved