ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Δ. Τζανακόπουλος στο ΡΘ: Πολιτικός απατεώνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

17/9/2021 12:20:20 μμ

Δ. Τζανακόπουλος στο ΡΘ: Πολιτικός απατεώνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό με φόντο τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ εξαπέλυσε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στο Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Συρμάτση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος.

Τον χαρακτήρισε πολιτικό απατεώνα που είπε ψέματα καθώς τα μέτρα που εξήγγειλε δεν αγγίζουν ούτε τα καν τα 500 εκατομμύρια ευρώ, από 3,4 δις που λέει η κυβέρνηση. Όπως είπε εξήγγειλε μέτρα τα οποία ήδη εφαρμόζονται.

« Είναι μία πολιτική καταγγελία αυτή. Δεν είναι προσωπική επίθεση στον κ. Μητσοτάκη» ανέφερε κατηγορώντας τον ότι λέει συνεχώς ψέματα. Έφερε ως παράδειγμα την εξαγγελία για το ‘πρώτο ένσημο’ στους νέους. Όπως είπε όπως το παρουσίασε ο πρωθυπουργός όλοι κατάλαβαν ότι η επιδότηση θα είναι 1200 ευρώ το μήνα, κάτι που τελικά δεν ισχύει καθώς το ποσό αυτό θα διαμοιραστεί στο εξάμηνο της επιδοτούμενης απασχόλησης. «Δεν είναι πολιτική κοροϊδία;» αναρωτήθηκε. Ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε, είχε προγράμματα που επιδοτούσαν τον εργαζόμενο με 500 ευρώ το μήνα. 

Σε ότι αφορά την ακρίβεια σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν είπε απολύτως τίποτα. Τόνισε πως η επιβάρυνση στην χονδρική τιμή του ρεύματος μέχρι το Μάρτιο θα είναι 1 δις. ευρώ ενώ η εξαγγελία Μητσοτάκη είναι για 150 εκατ. ευρώ. Αυτά είπε είναι επικοινωνιακές φούσκες.

Κατήγγειλε επίσης απορύθμιση της αγοράς εργασίας ενώ για τον κατώτατο μισθό είπε ότι ενώ στις άλλες χώρες της Ε.Ε ακολουθούνται πολιτικές για μεγάλη αύξηση του κατώτατου μισθού, στην Ελλάδα ο κατώτατος μισθός ενισχύθηκε με 13 ευρώ.

Copyright © 2021 RThess All rights reserved