ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΠΘ - Ποιοι μπαίνουν σε καραντίνα

13/10/2021 2:59:22 μμ

Κρούσμα κορωνοϊού στο ΑΠΘ - Ποιοι μπαίνουν σε καραντίνα

Το πρωτόκολλο διαχείρισης περιστατικού κορονοϊού τέθηκε σε εφαρμογή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), μετά τον εντοπισμό του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος σε ανεμβολίαστο φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών.

Ο φοιτητής είχε προσέλθει τη Δευτέρα στο μάθημα με αρνητικό rapid test και την επόμενη μέρα διαγνώστηκε θετικός. Τα μαθήματα που παρακολούθησε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ήταν:. Διαφορίσιμες Πολλαπλότητες, 2μμ-5μμ (διδάσκουσα: Φανή Πεταλίδου) και Κλασική Θεωρία Ελέγχου, 5μμ-8μμ (διδάσκων: Νικόλαος Καραμπετάκης).


Πραγματοποιήθηκε άμεσα απολύμανση των χώρων, που ήρθε σε επαφή ο φοιτητής και τέθηκε σε καραντίνα, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία Όσοι φοιτητές η διδάσκοντες κλπ είχαν εισέλθει με rapid test ή PCR, τέθηκαν επίσης σε καραντίνα 10 ημερών. Όσοι είχαν εμβολιαστεί πλήρως ή νοσήσει εντός εξαμήνου, παρακολουθούν την υγεία τους και σε περίπτωση παραμικρού συμπτώματος εντός 10 ημερών, δεν θα προσέλθουν στη σχολή και θα υποβληθούν σε rapid test ή PCR.

Φωτογραφία από Nikolay Georgiev από το Pixabay
Copyright © 2021 RThess All rights reserved