ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Χαλάστρα: Προσοχή δέντρο στον δρόμο- Το φύτεψε πολίτης σε λακκούβα στην μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

20/3/2019 4:00:36 μμ

Χαλάστρα: Προσοχή δέντρο στον δρόμο- Το φύτεψε πολίτης  σε λακκούβα στην μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι οφθαλμαπάτη ούτε photoshop.
Σε μια προσπάθεια να κάνει την γειτονιά του πιο….πράσινη πολίτης στην οδό Καλογεροπούλου στην Χαλάστρα βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την άσχημη κατάσταση του οδοστρώματος και την αδιαφορία του δήμου. 

Αποφάσισε να φυτέψει ένα μικρό κυπαρρισάκι στην λακούβα που δυσκολεύει την ζωή των κατοίκων της συγκεκριμένης οδού τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια, σύμφωνα με μαρτυρίες στο ΡΘ.

Μάλιστα όπως λένε χαριτολογώντας το συγκεκριμένο σημείο είναι εύφορο κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι και  η λακκούβα μεγαλώνει ….μέρα με την ημέρα αφού το μέγεθός της αυξήθηκε λόγω των διερχόμενων οχημάτων.

Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες, άμεσα θα επιληφθεί η τεχνική υπηρεσία για να παρέμβει έστω και μεμονωμένα, απάντησε μέσω του ΡΘ ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Δέλτα, Δ. Σκουλαριώτης.
Όπως εξήγησε εδώ και 3 χρόνια ο δήμος έχει δεσμεύσει ποσό άνω των 3 εκ. ευρώ αλλά για να βγεί η εργολαβία αργούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Παραδέχθηκε πως η κατάσταση στο οδόστρωμα πολλών περιοχών του δήμου είναι άσχημη, λόγω κυρίως αποχετευτικών έργων που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν.


Φωτογραφικό ΥλικόΑκούστε τα ηχητικά αποσπάσματα:Copyright © 2021 RThess All rights reserved