ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
  • rthes listen live winamp
  • rthes listen live media player


Λάρισα όπως… Κολομβία – Εντοπίστηκε η μεγαλύτερη φυτεία χασίς όλων των εποχών για την περιοχή

26/7/2019 10:50:00 πμ

Λάρισα όπως… Κολομβία – Εντοπίστηκε η μεγαλύτερη φυτεία χασίς όλων των εποχών για την περιοχή

Τη μεγαλύτερη φυτεία χασίς που βρέθηκε ποτέ στον νομό Λάρισας εντόπισαν στην Καρίτσα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό, δύο κάτοικοι της περιοχής, καλλιεργούσαν περισσότερα από 1.490 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους έως και 2,5 μέτρων.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας συνέλαβαν χθες το απόγευμα δύο άνδρες ηλικίας 47 και 48 ετών μετά από έρευνα στα σπίτια τους, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν χθες η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό άλλων δύο αλλοδαπών που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι πριν τρία χρόνια είχε εντοπισθεί ξανά φυτεία χασίς στην Καρίτσα αλλά με 70 δέντρα, ενώ ανάλογου μεγέθους φυτείες έχουν εντοπισθεί και σε άλλα παραλιακά χωριά του νομού. Είναι η πρώτη φορά ωστόσο που αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας εντοπίζουν τόσο μεγάλη χασισοφυτεία στον νομό, η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα και μάλιστα με δέντρα μεγάλου ύψους.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Λάρισας.

 

(ΦΩΤΟ αρχείου)


Copyright © 2020 RThess All rights reserved