Επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιόνι Ότο. Ο Ισπανός ήθελε να ζητήσει μια… χάρη από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το χατίρι του μάλλον θα γίνει.
Ο Ότο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2024 και υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 συν 1 χρόνο.
Το “συν 1” ενεργοποιείται στο τέλος αυτής της σεζόν, με προκαθορισμένους όρους, εφόσον στην τρέχουσα σεζόν παίξει στους μισούς από τους επίσημους αγώνες για τουλάχιστο 45’ στον καθένα.
Μέχρι σήμερα, ο Οτο μετρά 25 συμμετοχές άνω των 45 λεπτών. Οι επίσημοι φετινοί αγώνες του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο με τη Στεάουα που έρχονται, είναι 52. Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί οι αγώνες θα γίνουν 54 κ.ο.κ.
Με δεδομένους τους 52 αγώνες, αν ο Οτο παίξει τουλάχιστο 45’ σε 26 αγώνες, πιάνει το 50% και το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα.
Αυτόν τον όρο, ο 31χρονος Ισπανός τον υπέγραψε πέρσι, αλλά σήμερα δεν τον θέλει.
Ζήτησε από τον Ιβάν Σαββίδη να μην γίνει χρήση αυτού του όρου και να γίνει συζήτηση για το μέλλον από μηδενική βάση.
Ο Ότο θέλει, αν ικανοποιηθεί και μείνει, να υπογράψει νέο συμβόλαιο για τουλάχιστο δύο χρόνια.
Κι αν αποφασίσει να φύγει, να μπορέσει να πάει οπουδήποτε, χωρίς να υπάρχει καμιά δέσμευση με τον ΠΑΟΚ .
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει πρόβλημα να ακυρωθεί ο όρος της αυτόματης ανανέωσης και να γίνει συζήτηση από μηδενική βάση.
Comments are closed.