RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
«No Limits»: Αγώνες πυγμαχίας κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

Comments are closed.

Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «No Limits»: Αγώνες πυγμαχίας κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

09/12/202420:46

«No Limits»: Αγώνες πυγμαχίας κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

Την υπερπαραγωγή θα «ανοίξουν» οι Pre Game αγώνες μεταξύ νεαρών αθλητών από όλες τις σχολές πυγμαχίας της Βόρειας Ελλάδας!

«No Limits»: Αγώνες πυγμαχίας κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Ο ιστορικότερος θεσμός στο χώρο των μαχητικών τεχνών, που δημιούργησαν τα αδέρφια Γεωργία και Σταμάτης Μπιτάκου, «No Limits» επιστρέφει στην Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη, 15 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση!

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το Παλέ ντε Σπορ, το «Νίκος Γκάλης Hall», θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show μαχητών, αναδεικνύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες μαχητές Kick Boxing, Boxing, Muaythai, ΜΜΑ.

Στο «No Limits 33» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα προσφέρει στο κοινό θεαματικές μάχες αθλητών, που έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν και τώρα επιθυμούν ρεβάνς!

Ξεχωρίζει ο αγώνας μεταξύ των Τιτάνων Χρήστου Αβραμίδη και Χρήστου Μνατσακανιάν. Αμφότεροι οι αθλητές δηλώνουν πως θα είναι νικητές και «θα λύσουν τις παλιές διαφορές τους μέσα στο ρινγκ…»

Μια ακόμα μεγάλη μάχη θα δώσουν οι πυγμάχοι Γιάννης Εμινίδης και ο Λάμπρος Δίγκας. Ο πρώτος δηλώνει απόλυτα σίγουρος για τη νίκη του, ενώ ο δεύτερος αναγνωρίζει την υπεροχή του αντιπάλου και δηλώνει πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

 

Το «No Limits 33»  θα περιλαμβάνει και άλλους πολύ ενδιαφέροντες αγώνες, με αθλητές πρώτης γραμμής. Οι Λεβάν Γκουρούλι, Νίκος Αβραμίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σαργκίς Πετροσιάν και Αρμάνι Ντανελιάν θα βρεθούν στο ρινγκ με Έλληνες και ξένους αντιπάλους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα!

Ταυτόχρονα, η διοργάνωση προωθεί και καμπάνια κατά της βίας. Με σύνθημα «Στην Αγάπη δεν χωράει Βία»,  συμβάλλει στο έργο της «Αστερόδειας» για την προστασία της γυναίκας και της μητρότητας.

Όλοι οι αγώνες του «No Limits 33» είναι αφιερωμένοι στον κορυφαίο πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκο, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη διοργάνωση!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πόρτες του Παλέ θα ανοίξουν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. για να υποδεχθούν όλους όσοι «διψούν» για αγώνες, υπερθέαμα και μια ξεχωριστή βραδιά! Παράλληλα, το καλύτερο μαχητικό θέαμα «No Limits 33» θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα Cosmote TV-Nova.

Στο «τιμόνι» της παρουσίασης θα είναι η μοναδική Γωγώ Μπιτάκου, που έχει και όλη την επιμέλεια της διοργάνωσης, ενώ η βραδιά θα έχει και μουσική με τραγούδια από την υπέροχη Βίλλυ Ραζή.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.2.202512:29

  Στο βίντεο με τις επίμαχες φάσεις της 23ης αγωνιστικής, ο Λανουά άφησε και τον Βαλέρι να κάνει τα σχόλια… Ο Ιταλός που είναι υπεύθυνος για το VAR, όπως ήταν φυσικό δικαίωσε τον διαιτητή και τον VAR που έδωσαν το

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.2.202512:22

  Μετά το συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας στη Λίγκα για τις εξωποδοσφαιρικές παρεμβάσεις, όπου κράτησαν κοινή στάση κυρίως απέναντι στον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κρατούν κοινή στάση και στο θέμα των τηλεοπτικών, που παραμένει ανοιχτό. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρότειναν να

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.2.202512:12

  O Γερμανός Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να σφυρίξει το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο 43χρονος δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι διαιτητής Ελίτ, σφυρίζει Τσάμπιονς Λιγκ κι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, καθώς έχει παίξει έξι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.2.202510:26

  Ο Δικέφαλος έχει, μέχρι στιγμής, κατοχυρώσει έσοδα περίπου 13.000.000 ευρώ από την παρουσία του στη διοργάνωση. Απ΄ αυτά τα 4.310.000 ευρώ είναι το μπόνους για τη συμμετοχή στο League Phase, άλλα 4.340.000 ευρώ παίρνει από το market pool της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.2.202508:28

Ο Ηρακλής είχε ζητήσει αξιολογημένο διαιτητή στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα και η ΚΕΔ το έκανε. Στο ντέρμπι της Κυριακής ορίστηκε ο Τσέτσιλας από τα Γρεβενά, με βοηθούς τους Δέλλιο από την Πέλλα και τον Χριστοδούλου από την

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.2.202507:31

  Το καραβάνι των οπαδών του ΠΑΟΚ για το Βουκουρέστι ξεκίνησε μετ’ εμποδίων. Χιλιάδες οπαδοί ταξιδεύουν με λεωφορεία, αυτοκίνητα και μίνι βαν. Πολλά σημεία στη διαδρομή είναι επικίνδυνα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εξοπλισμό.       Στη Βουλγαρία χθες

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή