RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Ο Μεϊτέ, το τηλεφώνημα στον Λουτσέσκου και η σχέση του με τον ΠΑΟΚ

Comments are closed.

Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Μεϊτέ, το τηλεφώνημα στον Λουτσέσκου και η σχέση του με τον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

12/02/202514:02

Ο Μεϊτέ, το τηλεφώνημα στον Λουτσέσκου και η σχέση του με τον ΠΑΟΚ

«Όταν με πηρε ο Παναθηναϊκός, είπα στον κοουτς να κάνει ότι μπορεί να με φέρει πίσω στον ΠΑΟΚ» είπε ο Γάλλος χαφ…

Ο Μεϊτέ, το τηλεφώνημα στον Λουτσέσκου και η σχέση του με τον ΠΑΟΚ

 

Ο Λουτσέσκου επέλεξε δίπλα του στη συνέντευξη τύπου τον Σουαλιό Μεϊτέ, δείγμα του ότι θα τον ξεκινήσει αύριο, κι ο Γάλλος χαφ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και το πως επέστρεψε, έστω και τον Ιανουάριο στην Τούμπα…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το ότι ήρθε τον Ιανουάριο και όχι νωρίτερα : «Το καλοκαίρι μιλήσαμε πολύ με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή και ήταν δυσκολο να έρθω γιατί είχα και κάποια προσωπικά θέματα. Ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός για μένα, ο προπονητής ήθελε να βρει την λύση να γυρίσω και τα κατάφερε. Ειμαι εδώ και θέλω να ειμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αρχικά αυτό με την Στεάουα και βλέπουμε την συνέχεια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι στο περσινό επίπεδο: «Ναι ειναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Έφυγαν καποιοι παίκτες αλλά το επίπεδο παραμένει το ίδιο. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε την ίδια νοοτροπία. Μόνο μέσω από αυτό μπορούμε να πετύχουμε πράγματα.

Για το γεγονός ότι πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που ειχα με τον ΠΑΟΚ πέρσι ηταν απίστευτο! Οι συμπαίκτες, ο προπονητής, η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Τα πάντα είναι τέλεια στον ΠΑΟΚ. Όταν με πηρε ο Παναθηναϊκός, είπα στον κοουτς να κάνει ότι μπορεί να με φέρει πίσω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ειναι ένα κίνητρο για αυτον ότι ο Λουτσέσκου ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο για την μεταγραφή του: «Ναι ειναι. Ειμαι ένας ανταγωνιστικός παίκτης, είμαι μαχητής. Είμαι χαρούμενος που πηραμε το πρωτάθλημα πέρσι, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να ειμαστε και φέτος μέσα στους στοχους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την Μαρία και τον προπονητή που με έφεραν εδώ και συνεχίζω στον ΠΑΟΚ».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του : «Νιώθω πολύ καλά, δουλεύω πολύ και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Είδα το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Στεάουα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση για το ματς και θεωρώ ότι με την απαραίτητη συγκέντρωση θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κουβεντίδης

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

21.2.202522:45

  Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να στέλνει με τρίποντο στα 2΄΄ για τη λήξη της κανονικής διάρκειας (77-77κ.α.) τον αγώνα στην παράταση και στο επιπλέον πεντάλεπτο να παίρνει… φωτιά από τα 6,75, η Εθνική Ανδρών πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

21.2.202518:03

  Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήγε να μιλήσει στην ομάδα για τη χθεσινή εμφάνιση, αλλά και για τα παιχνίδια που απομένουν. «Ο λόγος που είμαι εδώ δεν είναι ο αποκλεισμός, αλλά η εικόνα, που ήταν πάρα πολύ σοκαριστική.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.2.202522:55

  Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε στη ρεβάνς με τη Στεάουα και έδειξε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτή την ομάδα μέσα στο σπίτι της… Εμετρήθη, ἐζυγίσθη καὶ εὑρέθη ἐλλιπής… Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν κακή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.2.202522:51

Αναλυτικά τα όσα είπε : «Οι αντίπαλοι έδειξαν ότι ήταν καλύτερη ομάδα σε κάθε στοιχείο και κομμάτι του παιχνιδιού. Έπαιξαν καλύτερα ποδόσφαιρο και είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι μαχητές, ξέρουν να πολεμούν για κάθε μπάλα, έχω μεγάλο σεβασμό για τη Στεάουα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.2.202521:38

  Ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε λίγος γι΄ αυτό το επίπεδο και αποχαιρέτησε την Ευρώπη στο Βουκουρέστι… Η Στεάουα κέρδισε για τρίτη φορά φέτος την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κι αυτή τη φορά κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Οι Ρουμάνοι έπαιξαν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.2.202515:57

  Στο κέντρο της παλιάς πόλης από το πρωί ακούγονται μόνο ελληνικά. Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ με μπλούζες, κασκόλ και σκούφους της ομάδας τους κινούνται στους κεντρικούς δρόμους και περιμένουν να περάσει η ώρα για να πάνε στο γήπεδο. Ισχυρή

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή