RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am AEGEAN Mini Tour 2025 επιστρέφει ξανά στη Χαλκιδική

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am AEGEAN Mini Tour 2025 επιστρέφει ξανά στη Χαλκιδική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

04/03/202512:25

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am AEGEAN Mini Tour 2025 επιστρέφει ξανά στη Χαλκιδική

Στη μαγευτική χερσόνησο της Σιθωνίας, όπου οι καταπράσινες πλαγιές συναντούν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το Porto Carras Grand Resort προετοιμάζεται να φιλοξενήσει το επιτυχημένο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am AEGEAN Mini Tour 2025, που θα συγκεντρώσει γκολφέρ από διάφορα μέρη του κόσμου. Από τις 20 έως τις 25 Μαΐου 2025, επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν μοναδικό συνδυασμό αγωνιστικής δράσης και χαλάρωσης σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας.

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am AEGEAN Mini Tour 2025 επιστρέφει ξανά στη Χαλκιδική

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα διαγωνιστούν σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον, σε ένα πολυτελές συγκρότημα που προσφέρει εξαιρετικές παροχές και απαράμιλλη φιλοξενία, ιδανικό για όσους αναζητούν κορυφαίες εμπειρίες χαλάρωσης και άθλησης.

Το γήπεδο γκολφ του Porto Carras, το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα με 18 οπές και par 72, προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα πυκνά πευκοδάση του όρους Ίταμος. Oι συμμετέχοντες, θα απολαύσουν ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι μέσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, που περιλαμβάνει καταπράσινους αμπελώνες, τρεις γαλήνιες λίμνες, πανύψηλες κουκουναριές και αιωνόβια ελαιόδεντρα.

Μετά την περυσινή επιτυχία, το αναβαθμισμένο γήπεδο θα υποδεχθεί ξανά ένα τουρνουά Pro-Am που αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό, καθώς οι επαγγελματίες αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν συνολικά χρηματικά έπαθλα ύψους έως 16.500 ευρώ, προσθέτοντας ένταση και ενδιαφέρον στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, στο Porto Carras Grand Resort, το βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα Greek Hospitality Awards 2024, περιλαμβάνει την Τετάρτη 21 Μαΐου την πρώτη επίσημη προπόνηση. Την Πέμπτη 22 Μαΐου και την Παρασκευή 23 Μαΐου θα διεξαχθούν αντίστοιχα ο 1ος και ο 2ος γύρος του τουρνουά Pro-Am, ενώ το Σάββατο 24 Μαΐου η αγωνιστική δράση θα ολοκληρωθεί με το open tournament για τους επαγγελματίες και το individual για τους ερασιτέχνες.

Μέλη της εθνικής Ελλάδος του 2004 και τωρινοί Champions for Life επιστρέφουν σε γήπεδο…γκολφ!
Για μια ακόμη χρονιά, το συναρπαστικό FootGolf δεν θα μπορούσε να λείπει από τις δραστηριότητες της διοργάνωσης, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη μαγεία του ποδοσφαίρου με την τεχνική του γκολφ. Με τη στήριξη του Επίσημου Αερομεταφορέα του τουρνουά, της AEGEAN, οι θρυλικοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία κατακτώντας το Euro 2004, συγκλονίζοντας όλη την Ευρώπη, επιστρέφουν στο γήπεδο, αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό στόχο: να στείλουν τις μπάλες ποδοσφαίρου στις ειδικά σχεδιασμένες τρύπες του FootGolf!

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη δράση να ξεχωρίζει, είναι ο έξυπνος συνδυασμός στοιχείων και κανόνων από δύο διαφορετικά αθλήματα, δημιουργώντας ένα παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική, τεχνική και ακρίβεια. Το FootGolf παίζεται σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, όπου οι παίκτες, ακολουθώντας τους κανόνες του γκολφ, χτυπούν την μπάλα του ποδοσφαίρου με τα πόδια τους, με σκοπό να την βάλουν στην τρύπα με τα λιγότερα δυνατά χτυπήματα. Η εμπειρία είναι απολαυστική και προσφέρει μια συναρπαστική πρόκληση στους συμμετέχοντες.

Ο CEO του Porto Carras, κ. Sergei Smirnov δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε και πάλι το κορυφαίο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour 2025 στη μαγευτική Χαλκιδική. Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αθλητές και επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν την αγωνιστική δράση με στιγμές χαλάρωσης. Η συνεχόμενη αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία. Γεμάτοι με χαρά γι’ αυτό το τουρνουά, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε για ακόμα μια φορά γκολφέρ από όλο τον κόσμο στο μοναδικό γήπεδο γκολφ της Βόρειας Ελλάδας!».

 

 

Οι εγγραφές για το Porto Carras Pro-Am 2025 AEGEAN Mini Tour έχουν ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Porto Carras, εδώ και ολοκληρώνονται στις 30 Απριλίου 2025.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.4.202516:32

Ο Θόδωρος Τσιριγώτης ήταν ο MVP της σεζόν για τον Ηρακλή, αλλά το κακό είναι πως πέρσι το καλοκαίρι υπέγραψε για ένα χρόνο και με το τέλος του πρωταθλήματος μένει ελεύθερος. Οι επιδόσεις του με τον Ηρακλή, με τη φανέλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.4.202512:31

  Aναλυτικά οι μεταδόσεις : 13:15 Novasports 2HD Ουτρέχτη – Άγιαξ Ολλανδικό Πρωτάθλημα 13:30 COSMOTE SPORT 5 HD Ρεάλ Μαδρίτης – Ανδόρα ACB Liga Endesa 14:00 Novasports 6HD WTA 500 Στουτγκάρδη 14:30 Novasports 4HD Κολωνία – Πρόισεν Μούνστερ Ποδόσφαιρο 14:30

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.4.202512:26

  H νέα εθνική ομάδα πόλο γυναικών ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τη δουλειά στο Final 8 του World Cup. Επικράτησε εμφατικά με 13-9 επί της Ουγγαρίας και κατέκτησε για πρώτη φορά το χρυσό σε παγκόσμιο κύπελλο.        

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.4.202512:25

  Ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε στις 20 Απριλίου 1926 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ύστερα από ζυμώσεις που έγιναν σε ένα καφενείο, απέναντι από τον Λευκό Πύργο. Οι ιδρυτές του ήταν πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη, που ήθελαν να φτιάξουν έναν σύλλογο, που

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

20.4.202510:54

  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε για τα «Ελάφια» με 36 πόντους 12 ριμπάουντ, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνος, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 117-98 μέσα στην έδρα των Πέισερς. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σιάκαμ με 25 πόντους και

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

19.4.202512:27

  Πραγματοποίηθηκε ο στόχος του νέου προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB), Φάμπιο Αζεβέδο, για την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Βόλεϊ. Η επιλογή της εν λόγω ημερομηνίας έχει να κάνει με την πρώτη δημόσια επίδειξη του αθλήματος από τον Γουίλιαμ

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

20.4.202518:10

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή