Ένα λευκό Ford Focus RS κλέβει την παράσταση στον Tour de France!
Πρόσφατα η FORD motor Company ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμη δύο χρόνια με την ποδηλατική ομάδα της team Sky, η οποία είναι η πλέον διακεκριμένη ομάδα, καθώς τα τελευταία 3 χρόνια πρωτοστατεί σε όλες τις μεγάλες και παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως είναι ο Tour de France, που στη γενική κατάταξη προηγείται ο μεγάλος ποδηλάτης της SKY Chris Froome.
Για να γιορτάσει τη νέα συμφωνία που επετεύχθη, η Ford κατασκεύασε ένα νέο Ford Focus RS option pack σε λευκό φόντο, που πάνω του πρόσθεσε με γραφικά τα λογότυπα της ομάδος, τα οποία συνοδεύουν και το εσωτερικό του Focus RS.
Η χορηγία της Ford έχει ένα αρκετά υψηλό κόστος, όμως αν αναλογιστεί κανείς πως τελευταίως όλο και περισσότερος κόσμος ακολουθεί το άθλημα της ποδηλασίας, θα καταλάβει εύκολα τα οφέλη που μπορεί και θέλει να αποκομίσει η Ford. To λευκό Team Sky Focus RS Option Pack, που είναι εφοδιασμένο με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό τις μέρες αυτές, βρίσκεται σε ρόλο ανιχνευτή του Γύρου Γαλλίας, καθώς αποτελεί προπομπό του αγώνα και ενημερώνει τους φιλάθλους για την πιθανή ώρα διέλευσης των ποδηλατών, οι οποίοι μάλιστα τελευταίως κινούνται με ταχύτητες που αγγίζουν και τα 90χλμ.
Η χορηγία της εταιρείας FORD προς την team Sky δεν σταματά εδώ! Οι τεχνικοί φρόντισαν να εφοδιάσουν όλα τα μοντέλα της χορηγίας με ειδικές σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων, οι οποίες αποτελούν την τελευταία λέξη της αεροδυναμικής, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνται με ανοιχτά παράθυρα κατά τη διάρκεια των αγώνων λόγω της υποστήριξης που δίνουν στους αθλητές και οι εξωγενείς θόρυβοι επηρεάζουν την ηρεμία τους.
Οι τεχνικοί διευθυντές της ομάδας μετακινούνται με τα πολυτελή Ford Mondeo Wagon, τα οποία είναι εφοδιασμένα με το σύστημα intelligent All Wheel Drive και τα μεγάλα S-MAX, Edge και Transit, τα οποία μάλιστα φέτος μεταφέρουν αρκετούς VIP καλεσμένους της ομάδας. Βέβαια ο Chris Froome βρίσκει εξαιρετικά διασκεδαστική την οδήγηση της Ford Mustang, η οποία αποτελεί το σημείο που φωτογραφίζεται με τους απανταχού οπαδούς του.
Κατά τη χθεσινή μέρα διεξαγωγής του 15ου ετάπ, ο Διευθυντής της ομάδας, Sir David Brailsford, δήλωσε μεταξύ άλλων πως απολαμβάνει την έμπρακτη βοήθεια των οχημάτων της Ford, καθώς οι απαιτήσεις ενός αγώνα του βεληνεκούς του Tour de France είναι πολύ μεγάλες και η τεχνογνωσία στην υποστήριξη της ομάδας την καθιστά αναπόσπαστο μέρος!
Συνολικά 25 είναι τα αυτοκίνητα υποστήριξης που χορήγησε η Ford motor Company στην Team Sky.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ
Από το φύλλο της THESSNEWS #63 (22/07/2017-23/07/2017)
Comments are closed.