Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί και δύο παραδοσιακές δυνάμεις συνεργάζονται.
Η AVC Jeep Αντωνέλης και ο Σύλλογος Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων (Σ.Ι.Σ.Ο.), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.), ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.
Αδιαμφισβήτητα η ιστορία ενός λαού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού του, ενώ οι ιστορικές μνήμες είναι οδοδείκτες της ανθρώπινης ζωής που καθορίζουν αξίες και ιδανικά. Ξεχνώντας την ιστορία του ο άνθρωπος χάνει τις ρίζες του, ενώ πορεύεται στο μέλλον χωρίς το αίσθημα της εθνικής αυτοσυνείδησης.
Η αγάπη ορισμένων φίλων για τη διάσωση Στρατιωτικών Οχημάτων αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία ενός μοναδικού συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το 2006, με έδρα την περιοχή της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, με πρωταρχικό στόχο τη διάσωση κάθε είδους οχήματος.
Ο Όμιλος Αντωνέλη αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη στήριξή του σε θέματα παιδείας και αθλητισμού. Εμπράκτως συμβάλλει στη διάδοση της στρατιωτικής ιστορίας του τόπου μας, ενισχύοντας την αξιοσημείωτη προσπάθεια του Σ.Ι.Σ.Ο. μέσα από την αποκλειστική συνεργασία τους.
Η AVC Jeep Αντωνέλης θα φιλοξενεί πλέον οχήματα τεράστιας ιστορικής σημασίας στις εγκαταστάσεις της, στηρίζοντας την προσπάθεια και το έργο του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ
Από το φύλλο της THESSNEWS #64 (29/07/2017-30/07/2017)
Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;
Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σχετικά με τον αρθρογράφο Παντελής Τζερτζεβέλης
Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ.
Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας.
Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.
Comments are closed.