RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Red Bull Showrun by ALUMIL: Στην Αθήνα το Μάιο Oracle Red Bull Racing

Comments are closed.

Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Red Bull Showrun by ALUMIL: Στην Αθήνα το Μάιο Oracle Red Bull Racing

AUTO MOTOSPORTS

19/03/202519:45

Red Bull Showrun by ALUMIL: Στην Αθήνα το Μάιο Oracle Red Bull Racing

Στις 31 Μαΐου, η Αθήνα θα ζήσει για πρώτη φορά ένα show που θα «αφήσει ιστορία» στο Αεροδρόμιο Τατοΐου!

Red Bull Showrun by ALUMIL: Στην Αθήνα το Μάιο Oracle Red Bull Racing

 

Στις 31 Μαΐου, η Αθήνα θα ζήσει για πρώτη φορά ένα show που θα «αφήσει ιστορία» στο Αεροδρόμιο Τατοΐου! Το Red Bull Showrun by ALUMIL φέρνει την RB7, ένα από τα πιο εμβληματικά μονοθέσια της Formula 1, αλλά και τα μεγαλύτερα motorsports ονόματα, όπως τον legend αναβάτη MotoGP, Dani Pedrosa και τον απίστευτο οδηγό drift, Mad Mike.

Τι είναι το μονοθέσιο RB7;
Το Red Bull Showrun μαζί με exclusive partner την ALUMIL φέρνουν την πανίσχυρη RB7, το μονοθέσιο που κατέκτησε 12 νίκες και 27 βάθρα, οδηγώντας την Oracle Red Bull Racing στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος κατασκευαστών, όσο και του τίτλου στους οδηγούς. Με εκκωφαντικό V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.400 κ.εκ. και 750 ίππους στις 18.000 στροφές ανά λεπτό, το θρυλικό μονοθέσιο υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο σόου!

Ποιος θα το οδηγήσει;
Ο Αυστριακός Patrick Friesacher, ο μακροβιότερος οδηγός της Red Bull και πρώην οδηγός της Formula 1 με την Minardi, θα είναι στο cockpit της RB7. Το 2023 άφησε άφωνη τη Θεσσαλονίκη και τώρα ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την Αθήνα!
Ένα μοναδικό υπερθέαμα μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Αεροδρόμιο Τατοΐου. Ετοιμάσου να ζήσεις την εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις! Η RB7 θα τρέξει κατά μήκος του διαδρόμου του Τατοΐου, χαρίζοντας ασύλληπτες ταχύτητες, εντυπωσιακά «ντόνατς» και burnouts που θα μετατρέψουν τον χώρο στον απόλυτο motorsports παράδεισο.

Τι άλλο θα δεις εκτός από την RB7;
Motorbike show από τον Dani Pedrosa: Ο παγκοσμίου φήμης οδηγός MotoGP έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται ένα αξέχαστο stunt show με την RC16 της Red Bull KTM Factory Racing.
Drifting από τον Mad Mike και το Mazda RX-7: Ο Mad Mike θα χαρίσει ένα μοναδικό drift show γεμάτο καμμένο λάστιχο!
Εναέριες εκπλήξεις: Εντυπωσιακοί ελιγμοί από το ακροβατικό ελικόπτερο των Flying Bulls, το αγωνιστικό αεροπλάνο Zivko Edge 540 του Dario Costa – κατόχου του ρεκόρ Guinness για την «πιο μακρά πτήση σε τούνελ» – και το paramotor show του Red Bull αθλητή Δημήτρη Κολλιάκου.


Η εμπειρία δεν τελειώνει στην πίστα! Πριν το Red Bull Showrun by ALUMIL του Σαββάτου, στις 29 και 30 Μαΐου, ζήσε τον κόσμο της Oracle Red Bull Racing στην Έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο. Επισκέψου το αυθεντικό paddock, δοκίμασε το Red Bull Racing simulator, τέσταρε τα αντανακλαστικά σου στο reaction game, ανέβασε ταχύτητα στο Pit Stop και απόκτησε αναμνηστικά. Και φυσικά, κάνε “refuel” με φαγητό και παγωμένο Red Bull!
Η αδρεναλίνη θα φτάσει στα ύψη!
Είσαι έτοιμος; Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Παντελής Τζερτζεβέλης

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1966 στην Θεσσαλονίκη, και από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της Περιπέτειας, καθώς αποτέλεσε μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Σε ηλικία 18 ετών, τέθηκε υπό την καθοδήγηση του αείμνηστου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου δίπλα του μυήθηκε στην τέχνη της Αθλητικής φωτογραφίας, και καθημερινά κάλυπτε ρεπορτάζ για τις εφημερίδες «Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά»! Λίγο αργότερα, και παράλληλα με σπουδές στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή Σχολή Δημοσιογραφίας της ΑΚΤΟ. Για χρόνια, εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το Auto Moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ & ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2010 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή «Τα μπαγκάζια» και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την Ραδιοφωνική εκπομπή του στον 102FM, στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί σε καθημερινή βάση, τον κόσμο της Αυτοκίνησης, και των Εναλλακτικών Αποδράσεων. Επίσης για 10 συνεχή χρόνια υπηρετεί ως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ιστορικού αγώνα Υπεραποστάσεων «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» επίσης της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ και από το 2022 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Για 4 συνεχή χρόνια αποτελεί μέλος του Press team της Cycling Greece. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

15.4.202519:10

  Με δυναμικό παλμό, ενέργεια και αμέτρητα χαμόγελα ολοκληρώθηκε το φετινό L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda, στην καρδιά της Αρχαίας Ολυμπίας! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Kosmocar – Skoda βρέθηκε δυναμικά στο επίκεντρο της κορυφαίας ποδηλατικής

AUTO MOTOSPORTS

15.4.202518:55

  Με κεντρικό θέμα τις «Ανακατατάξεις», το Delphi Economic Forum Χ εδραίωσε περαιτέρω τη διεθνούς εμβέλειας δυναμική του, με κορυφαίες συμμετοχές και επιδραστικές παρεμβάσεις σε ένα εκτεταμένο θεματικό εύρος. Η Volvo Car Hellas συνέβαλε στη συζήτηση για το μέλλον των

AUTO MOTOSPORTS

15.4.202518:07

  Είναι τόσο κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όμως φτάνει να σε ταξιδέψει, σε έναν άλλο τόπο, ειδικά μάλιστα, όταν συναντήσεις στο δρόμο σου τα ροζ flamingo, και τότε, η εικόνα αρχίζει και γίνεται μαγική.  Αν είστε κάτοχοι ενός pet,

AUTO MOTOSPORTS

14.4.202520:23

  Η ZONTES 703F, φορτωμένη με ταξιδιωτικό εξοπλισμό και όρεξη για ανακαλύψεις, κινήθηκε αβίαστα από τις ιταλικές ακτές μέχρι τις γερμανικές autobahnen και τις πεδιάδες της Δανίας. Το ταξίδι μέχρι το λιμάνι Hirtshals (σημείο αναχώρησης για Ισλανδία), κάλυψε περισσότερα από

AUTO MOTOSPORTS

14.4.202519:14

  Το νέο Plug–In Hybrid JAECOO 7 SHS διακρίθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία – 5 αστέρια – στις αυστηρές δοκιμές του Euro NCAP, του κορυφαίου ευρωπαϊκού οργανισμού αξιολόγησης ασφάλειας νέων οχημάτων. Με επιδόσεις που ξεπέρασαν το 80% σε όλες τις

AUTO MOTOSPORTS

14.4.202518:00

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του AUTOVISION Hellenic Auto GP 2025, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Έντονος συναγωνισμός και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες ενθουσίασαν όσους παρακολούθησαν από κοντά την αγωνιστική δράση. Η ημέρα

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή