Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι διακομίστηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι χθες Πέμπτη, μετά από ατύχημα που είχε με μηχανή.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Ρόσι τραυματίστηκε στην κνήμη και στην περόνη του ποδιού που είχε σπάσει στο παρελθόν σε ατύχημα που είχε στο Mugello το 2010 και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα.
Ο πατέρας του θρύλου του Moto GP, Γκρατσιάνο είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA: «Ο Βαλεντίνο δεν είναι αισιόδοξος. Φοβούνται ότι υπάρχει κάταγμα. Για να κάνουν την ακτινογραφία έπρεπε να κόψουν την μπότα που φορούσε και ο Valentino μου είπε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα».
Η ομάδα της Yamaha εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αναβάτης της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP Valentino Rossi είχε ένα ατύχημα με μηχανή εντούρο, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας κοντά στην πατρίδα του, την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Ο 38χρονος Ιταλός αναβάτης μεταφέρθηκε στο ‘Ospedale Civile di Urbino’ για έλεγχο. Ένα άλλο ιατρικό δελτίο θα εκδοθεί εν ευθέτω χρόνω».
Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;
Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σχετικά με τον αρθρογράφο Παντελής Τζερτζεβέλης
Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ.
Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας.
Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.
Comments are closed.