Βρίσκεται στην περιοχή του Φοίνικα, σε έκταση 700 τ.μ. και καλύπτει τις ανάγκες αρχιτεκτόνων, lighting designers, σχεδιαστών εσωτερικών χώρων, μελετητών και τεχνικών εταιριών, που αναζητούν εξειδικευμένη υποστήριξη και ενδιαφέρονται για λύσεις φωτισμού και αυτοματισμού.
Η Καυκάς διαθέτει 84 καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα (εκ των οποίων 5 στη Θεσσαλονίκη) και 5 HUBS, ενώ σχεδιάζει και ένα 6ο HUB στο Ηράκλειο.
Φέτος η εταιρεία κλείνει 50 χρόνια ζωής, ενώ πέρσι οι ενοποιημένες πωλήσεις της έφτασαν τα 327.000.000 ευρώ απασχολώντας πάνω από 1.500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Παράλληλα διαθέτει ένα νέο κέντρο διανομών στον Ασπρόπυργο Αττικής, που είναι εξοπλισμένο με ρομποτική τεχνολογία.

Το HUB της Θεσσαλονίκης λειτουργεί εδώ και 4 μήνες και περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένα experience rooms, όπως το «Tούνελ», που αποτελεί έναν χώρο εμπειρίας και εκπαίδευσης, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βιώσει τη δυναμική του φωτισμού.
Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;
Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σχετικά με τον αρθρογράφο Δημήτρης Διαμαντίδης
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διαμαντίδης είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και στο Ράδιο-Θεσσαλονίκη διατηρεί το οικονομικό ρεπορτάζ από το 2005 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα είναι οικονομικός συντάκτης στο site Thessnews.gr, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως δημοσιογράφος από το 1996 έως το 2014 στην καθημερινή οικονομική εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ (Γραφείο Βορείου Ελλάδος-συγκρότημα Πήγασου) και από το 1998-2003 στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής.Στο πεδίο της επικοινωνίας διατηρεί από το 2010 μέχρι και σήμερα το Γραφείο Τύπου της ΔΕΘ-Helexpo και από το 2017 μέχρι και σήμερα το Γραφείο Τύπου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Έχει συνάψει και υλοποιήσει πολλές ακόμη συνεργασίες στο κομμάτι της επικοινωνίας, όπως με την εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων Artion, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) κα.Παράλληλα από το 2015-2017 δραστηριοποιήθηκε στην εταιρεία Hyphen SA (με έδρα την Θεσσαλονίκη) στο κομμάτι της δημιουργίας περιεχομένου (content creation and marketing) και της διαχείρισης της εικόνας της επιχείρησης στα ΜΜΕ.Ομιλεί άριστα την Αγγλική και αρκετά καλά την Γερμανική.
Comments are closed.