88η ΔΕΘ: Θεσσαλονικιώτικος Γαστρονομικός Περίπατος
Θα ανακαλύψουμε την αυθεντική γεύση των πιροσκί, παρασκευασμένα με παραδοσιακή συνταγή και φρέσκα, τοπικά υλικά. Με κλασικές γεύσεις όπως πατάτα και τυρί, κάθε πιροσκί θα μας ταξιδέψει σε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
Ο βραβευμένος σεφ για το street food πιροσκί με μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Κοτζαγιερίδης, θα ετοιμάσει τα παραδοσιακά πιροσκί, με τη μοναδική γεύση. Τα πιροσκί θα συνοδεύονται από τις λευκές και ροζέ «Γοργόνες», τα κρασιά του αστικού αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς. Στη ζωντανή επίδειξη παρασκευής πιροσκί, θα μάθουμε τα μυστικά της παραδοσιακής συνταγής.
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις αγαπημένες γεύσεις της πόλης μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του τομέα Γαστρονομίας και Τουρισμού της ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ.
Τα φρέσκα υλικά για τα πιροσκί είναι προσφορά του καταστήματος Πιροσκί στο Μοδιάνο.
photo: thessaloniki.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.