Μοσχοβολιές στο επιμελητήριο Ημαθίας στη ΔΕΘ – Ντολμαδάκια, πίτες και κρασιά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα ξινόμαυρου, τραγανό “Γκαβόψαρο“, Πέστροφα καπνιστή ροδάκινο κομπόστα και κρασιά Νάουσας είναι μερικές από τις εκλεκτές γεύσεις Ημαθίας που δοκίμασαν δεκάδες επισκέπτες περνώντας το απόγευμα της Τρίτης από το περίπτερο 16 της 87ης ΔΕΘ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Imathia Quality η περιοχές της Ημαθίας μέσα από επιδείξεις και σεμινάρια μαγειρικής αναδεικνύουν το γαστρονομικό τους πλούτο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο event προώθησης της ημαθιώτικης γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού το οποίο γίνεται σε συνεργασία με το επιμελητήριο, τους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, με ζαχαροπλάστες, οινοποιούς, ξενοδόχους, βοοτρόφους, παραγωγούς, πολιτιστικούς συλλόγους και τον τουριστικό όμιλο Βέροιας.
Αύριο Τετάρτη θα ακολουθήσει επίδειξη μαγειρικής και σεμινάρια για ζυγούρι με τραχανά, σαλάτα Αλεξάνδρειας, ριζότο με ροδάκινο και άγρια μανιτάρια.
Το παρόν έδωσε και ο γνωστός σεφ Γιώργος Παλησίδης
Ρεπορτάζ : Βάσια Γκανάρα
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.