Την Τετάρτη 12 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Στο περιθώριο της Συνόδου συμφώνησαν να συναντηθούν οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των δύο χωρών.
Σε εξέλιξη για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης
Οι προσλήψεις στην Υγεία αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου, σύμφωνα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Προανήγγειλε 250 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ με διετή θητεία.
Κριτική άσκησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.
“Γιατί δεν αποδόθηκαν ευθύνες στον Διοικητή του ΕΚΑΒ για τα τραγικά περιστατικά με τις διακομιδές ασθενών” ρώτησε μεταξύ άλλων.
“Αναρωτιέμαι αν αισθάνεται η κυβέρνηση την ανάγκη να απολογηθεί γι αυτά που δεν έκανε τέσσερα χρόνια” σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.
Εγρήγορση της αντιπυρικής περιόδου για τους επόμενους δύο μήνες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Σε ετοιμότητα σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια 14.000 πυροσβέστες, 2.500 εποχικοί πυροσβέστες και 4.000 εθελοντές.
Η συνεδρίαση της Ολομέλειας ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Ζαλίζουν τους καταναλωτές οι τιμές των τροφίμων παρά την υποχώρηση του πληθωρισμού
Κατέγραψαν άνοδο 12,2%.
Αυξήσεις 18,8% και στα φαρμακευτικά προϊόντα.
Ο πληθωρισμός ωστόσο έπεσε στο 1,8% τον Ιούνιο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.
Ασυλλήπτη τραγωδία το απόγευμα με νεκρο πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος.
Μαζί με συναδέλφους του μετέβησαν στη φωτιά που ξέσπασε στη Συμμαχική οδό Ωραιοκάστρου.
Έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Καύσωνας διαρκείας αναμένεται στη χώρα από την προσεχή Τετάρτη για μια περίπου εβδομάδα.
Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας.
Comments are closed.