Επισπεύδεται η διαδικασία για τις δεύτερες κάλπες στις 25 Ιουνίου.
Την ερχόμενη Κυριακή- όπως όλα δείχνουν- θα συγκληθεί σε Σώμα η νέα βουλή που προέκυψε μετά τις εκλογές της Κυριακής.
Μέχρι την Τρίτη θα διαλυθεί ανοίγοντας έτσι την προεκλογική περιόδο.
Ο πρωθυπουργός επέστρεψε χθες τη διερευνητική εντολή ενώ ενημέρωσε και τηλεφωνικά και τους πολιτικούς αρχηγούς.
Σήμερα στο προεδρικό μέγαρο ο Α. Τσίπρας. Στις 11 η συνάντηση με την κ. Σακελλαροπούλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή.
Αμέσως μετά την τρίτη διερευνητική θα λάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Χωρίς στοιχεία αυτοκριτικής ο Α. Τσίπρας δήλωσε παρον.
Επέρριψε ευθύνες στις «προοδευτικές δυνάμεις» που δεν ανταποκρίθηκαν στο προεκλογικό κάλεσμά του.
Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε τα «πυρά» στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για πρωταθλητές θράσους.
Στρέφοντας τα βέλη και προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι θα μείνει στη μνήμη των προοδευτικών πολιτών ως αυτός που έδωσε το φιλί της ζωής στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
… Έκρηξη χθες στο χρηματιστήριο Αθηνών.
Ο γενικός δείκτης έκλεισε με άνοδο 6,1% και ξεπέρασε τις 1.200 μονάδες για πρώτη φορά τα τελευταία 9 χρόνια.
Ο τραπεζικός δείκτης εκτοξεύθηκε κατά 12,5% σχεδόν.
Θετικά μηνύματα από τη Moody’s.
Τόνισε ότι οι κάλπες έβγαλαν ένα αποτέλεσμα που ενισχύει την πιθανότητα συνέχισης των δημοσιονομικών πολιτικών και των μεταρρυθμίσεων.
Αναλυτες εκτιμούν ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιο κοντά στην ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.
… Τον Ερντογάν στηρίζει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, ο τρίτος υποψήφιος Σινάν Ογάν.
Στις 28 Μαϊου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των τουρκικών εκλογών.
… Στη φυλακή παραμένουν ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης.
“Η κράτηση του προσκρούει στην ευρωπαϊκή αντίληψη περί κράτους δικαίου” σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.
… Φρίκη στη Ρωσία. Ανήλικοι φέρονται να έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο επειδή τον ζήλευαν.
Οι δράστες ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών. Κλείδωσαν το θύμα μέσα σε μια καλύβα και της έβαλαν φωτιά.
… Σε εξέλιξη άσκηση εκκένωσης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του σχεδίου αντισεισμικής προστασίας
… Νυχτερινές εργασίες και από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή στην Περιφερειακή για τις ανάγκες της Flyover.
Από τις 21:00 έως 06:00 το πρωί θα γίνουν ερευνητικές γεωτρήσεις στο ρεύμα προς δυτικά στο ύψος του Κόμβου Νεάπολης.
Θα μείνει κλειστό το δεξί ρεύμα κυκλοφορίας.
Comments are closed.