RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Αυξάνονται οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα

Comments are closed.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Αυξάνονται οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16/10/202417:40

Αυξάνονται οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από πλευράς επιχειρηματιών, φοιτητών και τουριστών από τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Αυξάνονται οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Καλαμάτα

Γράφει ThessNews-DESK

 

Η αύξηση των απευθείας πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη προς την Καλαμάτα με την Aegean Airlines, αποφασίστηκε λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από πλευράς επιχειρηματιών, φοιτητών και τουριστών από τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

 

Οι δύο απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη- Καλαμάτα που εκτελούνται τους χειμερινούς μήνες αυξάνονται πλέον σε τρεις, ενώ οι τρεις απευθείας αεροπορικές πτήσεις του καλοκαιριού ενισχύονται με ακόμη δύο, φτάνοντας συνολικά τις πέντε.

«Από το 2010 ξεκίνησε προσπάθεια αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Καλαμάτα. Αυτό έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο πόλεων. Φοιτητές μας επιλέγουν να βάλουν στο μηχανογραφικό τους τη Θεσσαλονίκη γιατί είναι εύκολο μέσω της αεροπορικής σύνδεσης να μετακινούνται ενώ πολλοί επιχειρηματίες μας επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για να επενδύσουν κι εμείς δεχόμαστε αρκετούς τουρίστες από τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτή τη σχέση και τη συνεργασία θέλουμε να την ενισχύσουμε περαιτέρω», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της δράσης «Διπλωματία πόλεων».

Από την πλευρά του, υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της Καλαμάτας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού, Διαδημοτικής Συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης ανέφερε:

«Ο τουρισμός συμβάλει πολύ στην οικονομία και στη βελτίωση των κοινωνικών δεδομένων. Η Θεσσαλονίκη είναι τουριστικός προορισμός που διεκδικεί το δικό της μερίδιο και είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια του δήμου Καλαμάτας».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

7.1.202518:48

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally-Raid της FIA 2025 (W2RC), που διεξάγεται από τις 3 έως τις 17 Ιανουαρίου, αποτελεί μία δοκιμασία χωρίς προηγούμενο για οδηγούς και οχήματα. Με διαδρομές πάνω από αμμόλοφους και βραχώδη εδάφη, από τα δυτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28.12.202414:22

      Στιγμιότυπα αγοράς σε οικογενειακές επιχειρήσεις προετοιμασίες για την πρωτοχρονιά με καλούδια κάθε λογής . Κώστας και Παναγιώτης Ναούμ:  Καλές Γιορτές    Το ζαχαροπλαστείο “Νάουμ” αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπημένα σημεία γαστρονομικής απόλαυσης στη Θεσσαλονίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή