
Amber Alert- Άρπαξαν 6χρονο μέσα από το σπίτι του
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του παιδιού όλα συνέβησαν στις 20:40 το βράδυ της Τρίτης όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του». Όπως περιέγραψε ο ίδιος «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, πήγε να δει ποιος είναι και τότε το άρπαξαν».
Όπως είπε στο ΟΡΕΝ ο δικηγόρος της μητέρας του 6χρονου «δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες. Από τα γειτονικά ακίνητα όμως υπάρχει υλικό. Η πληροφορία είναι ότι υπήρχε βαν, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών και η έρευνα προχωράει. Ο δράστης ήταν λίγο πιο παχύς και με ύψος 1,80μ.».
Ερωτηθείς για τον πατέρα του 6χρονου ο δικηγόρος είπε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα».
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.