Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών προχωρά ξανά η Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τα διόδια Μαλγάρων έως την Αθήνα, στην ΠΑΘΕ, λόγω της κακοκαιρίας. Απαγόρευση και απο την Κατερίνη ως τη Λάρισα ανακοίνωσε η Αστυνομία
Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:
Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα ισχύει από τις 22:00 απόψε το βράδυ.
Η απαγόρευση θα ισχύει στο εξής οδικό τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθήνας στην Πιερία:
• από το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης) έως το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, εξαιτίας εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση – παγετός), από τις 22:00 απόψε και έως την ύφεση των καιρικών φαινομένων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, από Χ.Θ. 484+000 (Διόδια Μαλγάρων) έως Χ.Θ. 474+000 (Κόμβος Κλειδίου).
Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται:
• τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κλπ.)
• τα οχήματα οδικής βοήθειας
• τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι
• τα οχήματα που κατευθύνονται από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (Βέροια, Κοζάνη κλπ)
• τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλης της Λαμίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Comments are closed.