RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Διοικητής 4ης ΥΠΕ στο ΡΘ: Στο κόκκινο το ΕΣΥ- Έρχονται δύσκολες εβδομάδες (Podcast)

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Διοικητής 4ης ΥΠΕ στο ΡΘ: Στο κόκκινο το ΕΣΥ- Έρχονται δύσκολες εβδομάδες (Podcast)

ΕΛΛΑΔΑ

25/11/202107:56

Διοικητής 4ης ΥΠΕ στο ΡΘ: Στο κόκκινο το ΕΣΥ- Έρχονται δύσκολες εβδομάδες (Podcast)

Διοικητής 4ης ΥΠΕ στο ΡΘ: Στο κόκκινο το ΕΣΥ- Έρχονται δύσκολες εβδομάδες (Podcast)

Γράφει ThessNews-DESK

Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης. Δεν μπορεί, τόνισε, σε μία εφημερία να γίνονται 90 εισαγωγές. “Αυτό σημαίνει πως σε τέσσερις ημέρες πρέπει να βρει άλλα 90 κρεβάτια” για την επόμενη εφημερία ανέφερε.

Δραματικά είναι τα στοιχεία που έδωσε για τον μήνα Οκτώβριο. 42.000 πολίτες πέρασαν από τα 14 νοσοκομεία. 8.200 διαχειρίστηκαν ως ύποπτα περιστατικά. 14.500 εισαγωγές μη covid περιστατικών. Από τις 55 ΜΕΘ στα νοσοκομεία υπήρχαν μόνο τρία κενές κλίνες στην Αλεξανδρούπολη. Όλο το σύστημα είναι στα κόκκινα σημείωσε.

Αύριο Παρασκευή κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στην Αριστοτέλους απέναντι από το Ολύμπιον. Πολίτες θα μπορούν να προσέλθουν χωρίς να έχουν κλεισμένο ραντεβού για να κάνουν τόσο την πρώτη όσο και την τρίτη δόση. Ειδικά για την τρίτη δόση θα πρέπει να έχει κλείσει το εξάμηνο από την δεύτερη δόση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

8.2.202521:00

  Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. Σήμερα, στις 19.15, σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο με το επίκεντρο να εντοπίζεται στα 26 Χλμ. ΒΒΔ της Ανάφης. Στο μεταξύ,

ΕΛΛΑΔΑ

8.2.202519:51

  Ο δικηγόρος της εταιρείας security διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του ότι «ό,τι ζητήθηκε από τις αρμόδιες αρχές, δόθηκε σε άμεσο χρόνο 2 ή 3 ημερών». Εξηγεί ότι «τα καταγραφικά των καμερών είναι ρυθμισμένα βάσει της νομοθεσίας, στις 15 ημέρες εγγραφής. Στη

ΕΛΛΑΔΑ

8.2.202519:34

  Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, διακοπές ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για αύριο Κυριακή 9/2 στις εξής περιοχές:  

ΕΛΛΑΔΑ

8.2.202519:23

  Τις νοσηρές ορέξεις του ήθελε να ικανοποιήσει ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης με νοητική υστέρηση, στην Καβάλα.   Η εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» έφερε στο «φως» της δημοσιότητας τα φρικιαστικά μηνύματα που έστελνε ο 62χρονος στην ανήλικη.

ΕΛΛΑΔΑ

8.2.202519:11

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή του MEGA, «Εξελίξεις Τώρα» οι επιτήδειοι κατάφεραν να της αποσπάσουν 28.000 ευρώ με την ίδια να φτάνει σε σημείο να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο σταθμός οι

ΕΛΛΑΔΑ

8.2.202518:58

  Νέα σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 20 χλμ. νοτιοδυτικά της Αμοργού, εστιακό βάθος και σημειώθηκε στις 18:29.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή