Εν μέσω αποδοκιμασιών και οργής αποχώρησαν νωρίτερα οι 8 συλληφθέντες από τα δικαστήρια οι συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη. Έφτασαν στα δικαστήρια με κουκούλες, μάσκες και σκυμμένα κεφάλια λίγο μετά τις 12, κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί σε διπλό φραγμό.
Οι νεαροί, 19 ως 23 ετών, πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Κατηγορούνται για δολοφονία από πρόθεση και από κοινού τετελεσμένη, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διαταξεις του αθλητικού νόμου καθώς και για οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Ένας από αυτούς φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομια ότι κράτησε το επίμαχο δρεπάνι με το οποίο χτύπησε έναν από τους δυο τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία αναφέρεται με λεπτομέρεια στη δράση του καθενός από τους 8 και τον ρόλο που έπαιξαν στην φονική επίθεση, επίσης ξεκαθαρίζεται ποιος βρίσκονταν στα τρία αυτοκίνητα, ένα λευκό citroen οδηγός του οποίου ήταν ο 23χρονος που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, ένα μαύρο renault με οδηγό έναν 22 χρόνο Έλληνα και ένα polo με οδηγό έναν 23χρονο.
Comments are closed.