Σε θέσεις μάχης τα κομματικά επιτελεία μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.
Αυτοδυναμία προτάσει η ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου φέρεται να είπε στους υπουργούς ότι μπορεί το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών να τους εκπλήξει.
“Πολύ δύσκολο να πάρουμε 46% την πρώτη Κυριακή. Θα πάμε σε δεύτερες εκλογές” δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση με πρώτη τη ΝΔ να μην είναι πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης.
«Οι πολίτες θέλουν προγραμματικές θέσεις και αλήθειες, όχι τοξικότητα και διχασμό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ.
Με φόντο τις συνεργασίες μίλησε για μία πολύχρωμη κυβέρνηση.
Μόνο με ισχυρό ποσοστό η συζήτηση για κυβέρνηση συνεργασίας ξεκαθάρισε ο Ν. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Σκάι
… Συνεδριάζει αυτή την ώσρα υπό τον πρωθυπουργό το ΚΥΣΕΑ.
… Σε ισχύ από σήμερα και μέχρι το Μ. Σάββατο το Kαλάθι των νονών για τις αγορές παιχνιδιών, λαμπάδας και σοκολατένιων αυγών.
… Ο Βαρδάρης χτύπησε το Βέλος στην παραλία δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.
Λόγω των ισχυρών ανέμων και του έντονου κυματισμού φέρονται να έσπασαν οι κάβοι που συγκρατούν τα μπαλόνια, με αποτέλεσμα το πλοίο να προσκούει στο κρυπίδωμα της παραλίας.
Από τα απανωτά χτυπήματα ένα μεγάλο κομμάτι του deck ‘ξηλώθηκε’.
Δείτε φωτο στο rthess.gr
… Κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων εξάρθρωσε η αστυνομία στη Χαλκιδική.
Στο Λάκκωμα το εργαστήρι. Εντοπίστηκαν 20 τόνοι καπνού.
Συνελήφθησαν 30 άτομα. Οι 27 αλλοδαποί εργάτες. Οι τρεις ημεδαποί μέλη του κυκλώματος.
Στις 12:30 η παρουσίαση της υπόθεσης από την αστυνομία.
… Έχασε λεφτά στον τζόγο και σκηνοθέτησε ληστεία.
Τον περασμένο Ιανουάριο ο 30χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστος σε περιοχή των Βασιλικών, του αφαίρεσε με την απειλή όπλου 1.800 ευρώ.
Comments are closed.