Στο μέτωπο της οικονομίας περνά η πολιτική αντιπαράθεση.
Οι καλύτεροι μισθοί είναι μια από τις βασικές ενότητες του γαλάζιου προγράμματος που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες.
Στη φορολογική ελάφρυνση των μεσαίων στρωμάτων αναμένεται να επικεντρωθεί ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης.
… Λογική η πρόταση Ανδρουλάκη δήλωσε ο Ε. Βενιζέλος.
Έκανε λόγο για δεοντολογική γελοιότητα να αναφέρουν πως είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός.
Εκτίμησε ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να είναι πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
… Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Ραγκούση και τη βίλα στην Πάρο.
Η εφημερίδα «Απογευματινή» κάνει λόγο για εικονικές προσλήψεις των παιδιών του ως εποχικό προσωπικό στη βίλα, για να εισπράττουν την επίδομα ανεργίας και να φουσκώνουν τα έξοδα της ατομικής του επιχείρησης.
Ο ίδιος στην μακροσκελή απάντησή του δεν αρνείται ότι τα παιδιά του απασχολήθηκαν εποχικά στην επιχείρησή του, στην Πάρο, ούτε ότι πήραν το επίδομα ανεργίας.
Κάνει όμως λόγο για βρώμικες και πλαστογραφημένες πολιτικές επιθέσεις.
… Στην Τουρκία σήμερα ο Παναγιωτόπουλος.
Θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ. Οι δύο υπουργοί Άμυνας θα επισκεφθούν το Χατάι, το οποίο επλήγη από φονικούς σεισμούς.
… Έγκλημα στη Χαλκηδόνα. Νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε σήμερα το πρωί μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων σε αγροτική περιοχή.
Έφερε τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, και το όχημα βρέθηκε στο δρόμο για τα κοιμητήρια και η γυναίκα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.
… Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας στην Ολλανδία.
Συγκρούστηκε με μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στις γραμμές.
Το πρώτο βαγόνι αναποδογύρισε σε χωράφι, όπως και το δεύτερο ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά.
… Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου. Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Ο ένας προσωρινά κρατούμενος σε Κέντρο Κράτησης
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 36 και 35 ετών.
Η διάρρηξη σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 σε οικία στην περιοχή του Δήμου Θέρμης από όπου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο 247.000 ευρώ.
… Στάση εργασίας την Πέμπτη στον ΟΑΣΘ, από τις 11:00 μέχρι τις 16:00.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας. Την ίδια ημέρα θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου.
… Βραδινές εργασίες σήμερα στην Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία από τις 23:00 έως τις 07:00 της Τετάρτης.
Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον νότιο έως τον βόρεια κόμβο Κατερίνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί και εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή, τις νυχτερινές ώρες και στις δύο κατευθύνσεις στα τμήματα που έγινε ασφαλτόστρωση το προηγούμενο διάστημα από τον Κόμβο Μουδανίων μέχρι το ύψος του κόμβου στο Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος.
Θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας από τις 23:00 έως τις 06.00 το πρωί.
Comments are closed.