Τη σημαντική πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, καθώς και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις ιαπωνικές επιχειρήσεις, παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσωπεία του εθνικού ιαπωνικού φορέα επιχειρήσεων KEIDANREN και υψηλόβαθμα στελέχη κορυφαίων ιαπωνικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν επίσκεψη στη χώρα μας.
Είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών δεσμών Ελλάδας – Ιαπωνίας, είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Η ιαπωνική αντιπροσωπεία εξέφρασε ενδιαφέρον για τη διερεύνηση της δυνατότητας επενδύσεων στους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.