RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Ένοχη και στο Εφετείο η 22χρονη που έκαψε το σπίτι της φίλης της

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Ένοχη και στο Εφετείο η 22χρονη που έκαψε το σπίτι της φίλης της

ΕΛΛΑΔΑ

27/01/202512:33

Ένοχη και στο Εφετείο η 22χρονη που έκαψε το σπίτι της φίλης της

Αναγνωρίστηκε ελαφρυντικού για την καταδικασθείσα ως συνεργό σε εμπρησμό, πράξη που αποδόθηκε σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Χαλκιδική 

Ένοχη και στο Εφετείο η 22χρονη που έκαψε το σπίτι της φίλης της

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών, με τριετή αναστολή, για συνέργεια σε εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, ενώ της χορηγήθηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με ποινή κάθειρξης και αφέθηκε ελεύθερη ενόψει του Εφετείου.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2021, όταν η κατηγορούμενη μαζί με μία ανήλικη τότε, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα φίλης τους, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς. Η δικογραφία για την ανήλικη κατηγορούμενη διαχωρίστηκε και εκκρεμεί στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.

Οι δύο κοπέλες -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- μετέβησαν στο σπίτι της κοπέλας, με την οποία έκαναν παρέα και χρησιμοποιώντας οινόπνευμα και αναπτήρα, έβαλαν φωτιά. Νωρίτερα, είχαν πάει σε κατάστημα ψιλικών, απ’ όπου προμηθεύτηκαν οινόπνευμα, ενώ η κίνησή αυτή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ανήλικη αισθάνθηκε προδομένη επειδή η φίλη της (παθούσα) είχε κοιμηθεί στο σπίτι του συντρόφου της.

Στην απολογία της ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, η 22χρονη, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε για τις προθέσεις της ανήλικης φίλης της, την οποία συνόδευσε πιστεύοντας ότι εκείνη ήθελε απλώς να ζητήσει τον λόγο για το περιστατικό με τον σύντροφό της, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της παθούσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202511:58

Σήμερα Δευτέρα 24/02/2025, μεταξύ 12:55 και 13:05 θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτος αποκλεισνμός κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων μεταξύ των Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) και Α/Κ Κ7 (Επταπυργίου).

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202511:45

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες» επισημαίνουν σε ανάρτησή τους στο Instagram τα παιδιά του Χρήστος και η Μάιρα

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202511:36

Με βάση τα στοιχεία του ΟΣΕΘ, τον Ιανουάριο του 2025, η ποσοστιαία αύξηση έναντι του αντίστοιχου πρώτου μήνα του 2024, άγγιξε το 39%, με την αύξηση στις επικυρώσεις στις γραμμές του ΟΑΣΘ να φτάνει το 40%, ενώ η αντίστοιχη αύξηση

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202511:30

Ο 68χρονος προπονητής καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 5ετή κάθειρξη για γενετήσιες πράξεις που τέλεσε σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη το 2019, 13 ολόκληρα χρόνια μετά την τέλεση των επίμαχων πράξεων, όταν

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202511:08

Αναβάλλονται και δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 28/2, ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202510:46

«Το κράτος νοσεί. Γι’ αυτό οι πολίτες δηλώνουν την πρόθεσή τους να το ανατάξουν. Nα αναταχθεί η αρμονία των θεσμών. Να ξαναλειτουργήσει το δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν μπορεί να είναι πυρήνας ο πολίτης και να υπάρχουν κυβερνώντες που να θεωρούν ότι

Rthess

Επικαιρότητα

ΕΛΛΑΔΑ

24.2.202509:29

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή