Εντυπωσίασαν οι στρατιωτικές μουσικές των τριών κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και Δρίας Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.
Τις επιδείξεις παρακολούθησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Άριστοτέλους, οι μουσικές μπάντες παρουσίασαν στρατιωτικά εμβατήρια αλλά και soundtracks από τον κινηματογράφο, μαγεύοντας κοινό και επισήμους προσκεκλημένους που τίμησαν για ακόμα μια χρόνια την γιορτή του πολιούχου και της απελευθέρωσης της πόλης.
Κατά τη διάρκεια των επιδείξεων εντυπωσίασαν οι δυο τενόροι της πολεμικής αεροπορίας που ερμήνευσαν το τραγούδι από το «Φάντασμα της όπερας » και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και της πολιτικής ηγεσίας της πόλης.
Ξεχωριστή στιγμή της ημέρας η στιγμή της λήξης των επιδείξεων, όταν οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ φώναξαν «για την πατρίδα μας, το αίμα μας, το αίμα μας για την σημαία μας» σχηματίζοντας τα αρχικά του σώματος με τα προσωπικά τους όπλα.
Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με τις τρεις μπάντες να ενώνονται στο κέντρο της πλατείας παιανίζοντας το «Μακεδονία ξακουστή».
Το παρακάτω βίντεο από τα σώματα της αεροπορίας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑΡΑ- ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Comments are closed.