Η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος) από τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), από την Τετάρτη 21 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου.
Της απόφασης αυτής εξαιρούνται:
Οι παραβάσεις οι οποίες αφορούν σε στάθμευση η οποία παρεμποδίζει κεκλιμένο επίπεδο (ράμπα) ΑμεΑ καθώς και στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (πινακίδες Ρ-71 και Ρ-72).
Η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές καθώς οι αποφάσεις αυτές δεν εμπίπτουν στην παρούσα διαδικασία επιστροφής στοιχείων.
Comments are closed.