Στο θετικό των φετινών γιορτών όπου αρκετοί DJs έχουν δουλειά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αναφέρθηκε ο Χρίστος Καλτσάς, από το Σωματείο Δισκοθετών DJ Νομού Θεσσαλονίκης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ.
Επισήμανε ωστόσο ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός άνεργων δισκοθετών μετά από 1,5 χρόνο καραντίνας όπου πολλά μαγαζιά έβαλαν λουκέτο.
Επίσης τόνισε την μεγάλη αβεβαιότητα στον κλάδο, μετά την δήλωση του πρωθυπουργού πως στα επικείμενα μέτρα είναι ο περιορισμός του ωραρίου στην εστίαση μετά τις γιορτές.
Στην ανακοίνωση του σωματείου δισκοθετών DJ Νομού Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι: “Να σημειώσουμε πως δεν συμφωνούμε με τον τίτλο της εκπομπής “Περιζήτητοι οι DJs για τα πάρτυ Χριστουγέννων στην Θεσσαλονίκη – Θα κάνουν… διπλοβάρδιες”. Είναι ξεκάθαρα παραπλανητικός τίτλος από την στιγμή που υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μας που δεν έχουν καν δουλειά!”
Comments are closed.