RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Γ. Οικονόμου για πλειστηριασμούς: “Ο Άρειος Πάγος επιβεβαιώνει τον νόμο Τσίπρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Γ. Οικονόμου για πλειστηριασμούς: “Ο Άρειος Πάγος επιβεβαιώνει τον νόμο Τσίπρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”

ΕΛΛΑΔΑ

10/02/202316:12

Γ. Οικονόμου για πλειστηριασμούς: “Ο Άρειος Πάγος επιβεβαιώνει τον νόμο Τσίπρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”

Γ. Οικονόμου για πλειστηριασμούς: “Ο Άρειος Πάγος επιβεβαιώνει τον νόμο Τσίπρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς”

Γράφει ThessNews-DESK

Νέα πυρά εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους πλειστηριασμούς.

“Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνει το νόμο 4354/2015, που ψηφίστηκε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τη χώρα και εσείς ήσασταν πρωθυπουργός. Για αυτό στο λήμμα “πολιτικός φαρισαϊσμός” θα έπρεπε να εμφανίζεται η εικόνα του κ. Τσίπρα, του ανθρώπου που έταζε θησαυρούς και παρέδωσε άνθρακες” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβενητικός εκπρόσωπος.

Και συνέχεισε: “Η διαχείριση του προβλήματος των κόκκινων δανείων από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε τα κόκκινα δάνεια (σε ποσοστό περίπου στο 43,5% του συνόλου των δανείων), και άφησε τους δανειολήπτες επί ξύλου κρεμάμενους”.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.2.202510:30

Η Πανελλήνια Κοινωνική δράση “Αξιοπρέπεια” σε ανακοίνωσή της τονίζει πως κατάφερε να στεγάσει έναν άνθρωπο που για 21 χρόνια ζούσε στους δρόμους της Δράμας. « Η επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου έγινε δυνατότερη χάρη στις δικές μας δράσεις και τη

ΕΛΛΑΔΑ

25.2.202509:51

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμπελοκήπων-Μενεμένης τον  συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες. Μέσα στον Φεβρουάριο διέρρηξε 1 λεωφορείο και αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη 19 στο ΚΤΕΛ Μακεδονία.

ΕΛΛΑΔΑ

25.2.202509:43

Χειροπέδες σε 28χρονο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν διότι αφαίρεσε τις πινακίδες αυτοκινήτου της 31χρονης , την απείλησε και αποπειράθηκε να τη φιλήσει. Επίσης, ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας μετέβη σε κατάστημα που εργάζεται η γυναίκα και εκεί την έβρισε και προκάλεσε

ΕΛΛΑΔΑ

25.2.202509:34

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο καταπολέμησης του παρεμπορίου έχει συγκροτήσει και λειτουργεί Ειδική Ομάδα Παρεμπορίου, η οποία σε συνεργασία με αστυνομικούς των κατά τόπων Αστυνομικών Τμημάτων και την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης, διενεργούν στοχευμένους ελέγχους. Το χρονικό διάστημα

ΕΛΛΑΔΑ

25.2.202508:02

Η ιατροδικαστής δεν εξαιρείται και αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου. Στη δήλωση αποχής της η ιατροδικαστής αναφερόταν σε λόγους δεοντολογίας, ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι επλήγη βάναυσα η προσωπικότητά της

ΕΛΛΑΔΑ

25.2.202507:48

«28η Φεβρουαρίου 2023: «Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι γιατί ουρλιάζανε οι άνθρωποι» Δύο χρόνια μετά ο πόνος για την άδικη απώλεια τόσων ψυχών έχει μετατραπεί σε οργή για την αδιάκοπη μέριμνα του κράτους στο να συγκαλύψει μια αλληλουχία εγκλημάτων.

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.2.202509:20

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.2.202508:40

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή