Η γυναίκα ζήτησε την ακούσια νοσηλεία του αδελφού της και όταν εκείνος την κυνήγησε μέσα στο σπίτι της γυμνός και την άρπαξε από τον λαιμό. Μετά από λίγες ημέρες, ο ίδιος άνδρας επιτέθηκε στην 30χρονη κόρη της αδελφής του.
Μπορεί να διανύει το 91ο έτος της ηλικίας του, όμως αρνείται να παραδώσει το δίπλωμά του, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα άλλων οδηγών. Η κόρη του κατήγγειλε στο Mega πως «Ο μπαμπάς μου έχει άνοια, και πριν από
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ένας 23χρονος. Επιχείρησε να τον σταματήσει και μπήκε μπροστά στο όχημα αλλά ο νεαρός πάτησε γκάζι και τον τραυμάτισε στο πόδι. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη
Στη Θεσσαλονίκη από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί θα υπάρξει διακοπή στις παρακάτω οδούς: ΧΑΡΙΣΗ, ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΡΓΙΛΟΧΟΥ, ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥ κ.α. Επίσης από τις 10:30 μέχρι τη 1:30 στις οδούς: Γ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Χ.ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ, Γ.ΔΙΒΟΛΗ, ΑΛ.ΣΠΑΝΟΥ, Ι.ΓΚΟΥΡΑ, ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗ, Κ.
Στο δρόμο βγαίνουν σήμερα φοιτητές και μαθητές για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Στις 12:00 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στον Άγαλμα Βενιζέλου και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση αναμένεται να είναι μεγάλη. Υπενθυμίζεται
Με σεισμό 4,3 Ρίχτερ ξεκίνησε η μέρα στη Σαντορίνη. Η δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα. Είχε προηγηθεί μπαράζ δονήσεων από 3R έως και 3,8R. Ακολουθησαν άλλες δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,1 και 4 Ρίχτερ.
Comments are closed.