
Νάξος: Καταγγελία ότι ιδιώτης έβαλε μπουλντόζα για να βγάλει τα βράχια από παραλία (VIDEO)
Το πρώτο, όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, αφορά στο κοινό φαινόμενο με τις «ομπρελοξαπλώστρες να έχουν εξαπλωθεί και να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της παραλίας, στο 80-90%».
Ωστόσο, υποστήριξε, πως το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πληθαίνουν οι κατασκευές ξύλου ή και τσιμέντου, με πέργκολες, εξέδρες κλπ.
Η κ. Ανδριανοπούλου υπογράμμισε ότι δυστυχώς η καταστροφή της παραλίας και η παρεμπόδιση της προσέλευσης στον αιγιαλό παίρνει μεγάλες διαστάσεις με αποκορύφωμα τον εκβραχισμό μέσα από τη θάλασσα. Αποκάλυψε πως: «μέσα στη θάλασσα μπήκε εκσκαφικό ιδιώτη και άρχισε να βγάζει τα βράχια από την παραλία της Πλάκας».
Τόνισε ακόμα ότι οι μαζικές καταγγελίες κατοίκων έγιναν και πέρυσι αλλά φέτος οι κάτοικοι είναι συσπειρωμένοι και οργανωμένοι.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε πρώτοι τις έκτακτες ειδήσεις & τα τελευταία νέα της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.