O αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς προχώρησε σε δηλώσεις έπειτα από δημοσιεύματα που τον θέλουν να ερευνάται για πιθανή εμπλοκή στο Quatargate.
“Μετά από 32 χρόνια δημόσιας υπηρεσίας, για μένα υπάρχει μόνο φως. Θα τουιτάρω και θα το κάνω, ως ένδειξη διαφάνειας. Και να σας πω και κάτι: Δόξα τω Θεώ που τουίταρα. Φαντάζεστε τι κριτική θα εισέπραττα, αν δεν είχα τουιτάρει όσα έκανα στο φως της ημέρας;” δήλωσε μεταξύ άλλων αναφορικά με τις αναρτήσεις του για τις επαφές στο Κατάρ.
Ερωτηθείς αν έλαβε δώρα από το Κατάρ απάντησε: “Ναι, μου έδωσαν μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα κουτί σοκολάτες, που άφησα στον οδηγό που με πήγαινε από το στάδιο στο ξενοδοχείο και ορισμένα αναμνηστικά από το Μουντιάλ. Κι εγώ τους έδωσα ένα κερί και ένα “βαρίδι” για χαρτιά”.
Comments are closed.