Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νάουσας, όταν ηλκικιωμένος άνδρας που επέμενε να εισέλθει στο εσωτερικό καφετέριας χωρίς να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δάγκωσε τον κατσατηματάρχη στο χέριο και τον γρονθοκόπησε όταν του ζήτησε έλεγχο των πιστοποιητικών του.
«Άρχισε να φωνάζει, ψιλοέβριζε. Κάποιος από την παρέα του του είπε, σε παρακαλώ εμάς μας εκθέτεις. Δεν άκουγε. Αναγκάστηκαν οι κύριοι να φύγουν», ανέφερε ο καταστηματάρχης στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε το περιστατικό.
Όπως είπε, έπειτα απ’ αυτό το επεισόδιο ο δράστης επανήλθε στο μαγαζί και επέμενε να καθίσει στο εσωτερικό του καταστήματος, παρότι δεν είχε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τότε, γρονθοκόπησε και δάγκωσε τον επιχειρηματία και στη συνέχεια έφυγε εκτοξεύοντας απειλές προς τον καταστηματάρχη και τους υπαλλήλους.
Comments are closed.