Η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα την ώρα που 5.000 πιστοί ήταν συγκεντρωμένοι στον 3ο και τον 4ο όροφο στην εκκλησία Αμπού Σιφίν στη συνοικία Ιμπάμπα.
Οι πιστοί εγκλωβίστηκαν στον ναό και ποδοπατήθηκαν. Φόβοι για δραματική αύξηση των νεκρών
Ανακοινωση απο το ΥΠΕΞ εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών τα εγκάρδια συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, η Ελλάδα στέκεται «με πλήρη αλληλεγγύη στους στενούς μας φίλους, τον λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου».
Με άστατο καιρό η παραμονή του 15Αυγουστου.
Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τη Χαλκιδική. Χαλαζόπτωση στην Συκιά και βροχη στο δήμο Νεας Προποντίδας
Υδροστρόβιλος δημιουργήθηκε στα ανοιχτά του Παλιουρίου.
Το φαινόμενο ήταν ορατό σχεδόν από όλη την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία και διήρκεσε αρκετή ώρα.Βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη
Ισχυροί άνεμοι και μπουρίνια στο δήμο Αριστοτέλη
Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομιή γραμμή στα στα Οινόφυτα. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολογια των ιντερ σίτι και στις ανταποκρίσεις τους .
Ύπο έλεγχο η φωτιά στη Θάσο Παραμένουν επι τόπου ισχυρές δυνάμεις η φωτιά κατέκαψε περίπου τέσσερις χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους
Στο θέμα της δραματικής εγκατάλειψης 39 μεταναστών ανάμεσα τους και παιδιά σε νησίδα του Έβρου ανατολικά του χωριού Κισσάρι επανήλθε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Επαναλαμβάνει ότι από την έρευνα των υπηρεσιών των ενόπλών δυνάμεων προκύπτει πως το σημείο είναι εκτός ελληνικής επικράτειας και διευκρινίζει ότι έχει ενημερώσει δύο φορές τις τουρκικές αρχές.
Στη νησίδα βρήκε τραγικό θάνατο ένα πεντάχρονο κορίτσι, από τσίμπημα
Απαντώντας ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, εκφράζει την ανησυχία της χώρας μας για τους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί από λαθρέμπορους κοντά στα σύνορά μας. και ξεκαθαρίζει ότι η περιοχή είναι εκτός ελληνικής επικράτειας.
Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 29χρονος που σκότωσε με 4 σφαίρες τον πρώην πεθερό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της πρώην συζύγου του στο Αστροχώρι
Kρυβόταν για δύο μερόνυχτα στα βουνά μέχρι που παραδόθηκε, τηλεφώνησε ο ίδιος την αστυνομία.
Τώρα δηλώνει μετανιωμένος. Ήταν η κακιά στιγμή, θόλωσε, λέει ο δικηγόρος του.
“Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα” υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του
Την Τρίτη θα απολογηθούν οι γονείς της 8χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από θερμοπληξία στον οικισμό Ρομά στο Χαλάνδρι.
Κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.
Το παιδάκι έπαιζε, μπήκε σε εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε μυστήριο πώς.
Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ ηλεκτρονικό κατάστημα που πούλησε παπούτσια αξίας 2,8 εκατ. ευρώ χωρίς να εκδώσει αποδείξεις
Η επιχείρηση, έχει έδρα στο Ίλιον Αττικής.
Διαπιστώθηκε ότι εισέπραξε, αλλά δεν απέδωσε ποτέ, ΦΠΑ 542.000 ευρώ.
ΚΑΙΡΟΣ