RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Οι ειδήσεις στις 11.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (26/08/2022)

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Οι ειδήσεις στις 11.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (26/08/2022)

ΕΛΛΑΔΑ

26/08/202208:06

Οι ειδήσεις στις 11.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (26/08/2022)

Οι ειδήσεις στις 11.00 από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 (26/08/2022)

Γράφει ThessNews-DESK

… Ξεκινά η μάχη στη βουλή για τις παρακολουθήσεις. Η προ ημερησίας συζήτηση θα αρχίσει σε λίγη ώρα με πρώτο τον πρωθυπουργό να ανεβαίνει στο βήμα.

Θα δώσει απαντήσεις στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης. Θα αντικρούσει τις αιτιάσεις.

Θα θυμίσει ότι ήταν ο πρώτος που ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αμέσως ενώ με δική του πρωτοβουλία δημοσιοποιήθηκε η επισύνδεση στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη, θυμίζοντας ότι κλήθηκε από την κυβέρνηση να ενημερωθεί, χωρίς να ανταποκριθεί ο ίδιος.

Ο Α. Τσίπρας θα επιμείνει να ζητά απαντήσεις για το αν υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που παρακολουθούνται. Μάλιστα ανεβάζοντας τους τόνους αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης και τη διεξαγωγή εκλογών.

Στην οξύμωρη θέση θα βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παρότι πρωταγωνιστής της υπόθεσης, δεν θα συμμετέχει καθώς δεν είναι βουλευτής και θα τον εκπροσωπήσει ο επικεφαλής της ΚΟ Μιχάλης Κατρίνης.

… Στο μέτωπο της ενέργειας…..τρομάζει η πορεία του φυσικού αερίου. Εκτοξεύτηκε στα 317 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Άνοδος και στην τιμή του ρεύματος που έφτασε τα 402 € ανά μεγαβατώρα. Εφιαλτικά σενάρια ότι μπορεί να φτάσει τα 1.000 ευρώ.

Σε συναγερμό βρίσκεται η Ε.Ε. Η Τσεχία που ασκεί αυτή την περίοδο την προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. έχει αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής.

Είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολο χειμώνα -Να μπει στην καθημερινότητά μας η εξοικονόμηση ενέργειας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας.

 

 

Αλλαγή των μέτρων ανάλογα με την πορεία του φυσικού αερίου προανήγγειλε ο αν. ΥΠΟΙΚ Θ. Σκυλλακάκης.

 

 

Οι αντοχές μας είπε εξαρτώνται από την πορεία του αερίου.

 

 

… Συνάντηση με τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα έχει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός. Ο Μενέντεζ έχει θέσει σκληρούς όρους προκειμένου να προμηθευτεί η Τουρκία μαχητικά F-16 από τις ΗΠΑ.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται τα ρωσικά S-400, οι υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο και οι στενές της σχέσεις με τη Ρωσία.

… Eπιστολή προς τον Αμερικανό ΥΠΕΞ έστειλαν 18 βουλευτές, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για την ενδεχόμενη απόκτηση επιπλέον S-400 από την Τουρκία.
Την προσπάθεια συντόνισε ξανά ο βουλευτής Κρις Πάπας που έπαιξε ηγετικό ρόλο στην τροπολογία που κατατέθηκε για τα F-16.

Οι βουλευτές προειδοποιούν για τους κινδύνους ασφαλείας από την πιθανή συνεγκατάσταση των αναβαθμισμένων F-16 με τους S-400. Ζητούν από τον Μπλίνκεν ενημέρωση για την κατάσταση των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

… Ξεκινούν από σήμερα οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση και ανάπλαση του χώρου. Πρόκειται για το μεγάλο υπαίθριο πάρκινγκ πίσω από το Ποσειδώνιο.

Θα διαρκέσουν 1,5 μήνα και θα δημιουργηθούν 250 θέσεις στάθμευσης. Ο χώρος θα ασφαλτοστρωθεί και θα φωταγωγηθεί. Αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτο και βίντεο στο rthess.gr.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

17.2.202514:22

        Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα αλλά και η έμφυλη ανισότητα ακόμα και στον τομέα του επιχειρείν. «Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα. Δυστυχώς και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες εντοπίζουμε αυτό

ΕΛΛΑΔΑ

17.2.202514:15

  Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Χρυσόστομου Σμύρνης, όταν η 42χρονη που κινείτο με αυτοκίνητό της παρέσυρε έναν 68χρονο ποδηλάτη, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε. Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια

ΕΛΛΑΔΑ

17.2.202514:01

  Η χθεσινή ομιλία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στο «Ολύμπιον» αποτελεί το πιο ακραίο παράδειγμα μιας δημοτικής αρχής που παραπλανά την κοινωνία καταχρώμενη κάθε έννοια «πίστωσης χρόνου», και υποτιμώντας την κοινή νοημοσύνη. Πάντα δια της επικοινωνίας! Η εκδήλωση της παράταξης του

ΕΛΛΑΔΑ

17.2.202513:45

  Το πτώμα βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (17/2), σύμφωνα με το larissanet.gr, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΕΛΛΑΔΑ

17.2.202513:42

«Σκοπός μας είναι να διαδηλώσουμε με τρακτέρ» τονίζει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Ρίζος Μαρούδας από την Πανελλαδική επιτροπή μπλόκων. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την τελική μορφή που θα έχει η κινητοποίηση στην οποία θα συμμετάσχουν

ΕΛΛΑΔΑ

17.2.202513:02

  Σκληρή κριτική κατά του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα αναφορικά με την εμφάνιση των αστυνομικών στο κέντρο που εμφανίζεται, άσκησε ο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, ο Απόστολος Γκλέτσος. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε: «Είδα τον Μάστορα να γλείφει τους χωροφύλακες,

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή