… Στην τραγική, όπως είπε, κατάσταση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός σε εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας για τις εκκρεμείς συντάξεις.
Υπογράμμισε σε σε 22 μήνες δόθηκαν πάνω από 470.000 συντάξεις.
Άνθρωποι βρέθηκαν στο δρόμο τόνισε ο πρωθυπουργός, περιμένοντας τη σύνταξή τους.
Αναφέρθηκε στην αύξηση των συντάξεων.
… Συγκρατημένη αισιοδοξία για τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης και Ιωαννίνων από τον υπουργό Ενέργειας.
«Το 2025, εφόσον τα σεισμικά δεδομένα είναι ικανοποιητικά, προσδοκούμε την πρώτη δοκιμαστική γεώτρηση” δήλωσε για τα κοιτάσματα της Κρήτης.
Σε ότι αφορά στο κοίτασμα πετρελαίου των Ιωαννίνων, που έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες από την Energean, είπε ότι σε στεριά, θα γίνει δοκιμαστική γεώτρηση το 2023.
Εκτίμησε ότι θα μπορούσε να καλύψει την κατανάλωση της Ελλάδος για δέκα έτη.
… Προειδοποίηση ΤτΕ για τις δόσεις των στεγαστικών δανείων.
Κίνδυνοι στην ομαλή αποπληρωμή τους από την αύξηση των επιτοκίων από την ΕΚΤ, τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών αλλά και του υψηλού πληθωρισμού.
Όπως επισημαίνει, το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο αυξήθηκε από 3,9% τον Ιούνιο στο 4,5% το Σεπτέμβριο.
… Συνεχίζει την επίθεση η αντιπολίτευση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
Δριμεία επίθεση του Α. Τσίπρα χθες στον πρωθυπουργό. Είναι ένοχος, είπε μιλώντας στο Star.
Ανέφερε ότι οι συμπτώσεις είναι πολλές για να είναι συμπτώσεις.
Το πολιτικό άγχος του Αλέξη Τσίπρα έχει μετατραπεί σε εμμονή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
… Στο μέτωπο της πανδημίας… η μόνη λύση για τους υγειονομικούς προκειμένου να επιστρέψουν στην εργασίας τους είναι ο εμβολιασμός, επέμεινε σήμερα ο υπουργός Υγείας.
Για τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους, είπε ότι μέσα στο μήνα θα έρθει η διάταξη με την κατάργηση των προστίμων, εφόσον έχουν εμβολιαστεί.
Αν έχει πληρωθεί θα υπάρξει διαδικασία συμψηφισμού ή επιστροφής, είπε.
… Θύμα ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου ο 42χρονος που είχε βρεθεί νεκρός στο Δενδροπόταμο ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου.
Σήμερα η αστυνομία ανακοίνωσε της ταυτοποίηση του δράστη. Πρόκειται για έναν 33χρονο ημεδαπό.
Διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές, καταφέροντάς του θανάσιμα χτυπήματα.
Comments are closed.